Μπηχτές Λιανού σε Πρίαμο: "Και οι δυο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν κάψει από μια καλύβα" [βίντεο]


Μπηχτές Λιανού σε Πρίαμο: "Και οι δυο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν κάψει από μια καλύβα" [βίντεο]

Τρόλαρε κανονικότατα τον Κύπριο παίκτη - Ποια η αντίδρασή του;

Ένα χαλαρό επεισόδιο χωρίς αποχώρηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, το βράδυ της Τετάρτης, 1 Φεβρουαρίου, στο "Survivor All Star".

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν πρώτη φορά σε αγώνα όπου το έπαθλο ήταν αυτό της επικοινωνίας, και η ομάδα που θα επικρατούσε σε σκορ, θα διάβαζε tweets των τηλεθεατών.

Με σκορ 10 - 2  νικητήρια ομάδα ήταν η κόκκινη, ωστόσο πριν τον αγώνα και κατά τη διάρκεια παρουσίασης του επάθλου, ο παρουσιαστής θέλησε να τρολάρει τον Μάριο Πρίαμο, "ρίχνοντάς" του, μπηχτές.

Διαβάστε ακόμα: Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν οριστικά από το "Survivor All Star" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος παίκτης, αρχικά ανέφερε: "Έχω πολλά να περιμένω από τα social media! Έχω πολλά να περιμένω πολλά, σίγουρα, από το Twitter! Αναμένω και γω να δω γιατί είναι μια επαφή με τον έξω κόσμο και γενικότερα θα γελάσουμε και θα περάσουμε καλά. Ότι και να είναι".

Με τον Σάκη Κατσούλη να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει: "Γιώργο, θα γελάσουμε;", και τον Λιανό να του απαντά με τα εξής: "Θα γελάσετε, ναι! Κοίτα, μέχρι στιγμής και οι δυο ομάδες έχουν κάψει από μια καλύβα. Έτσι; Για να λέμε τα πράγματα ανοιχτά".

Ο Μάριος Πρίαμος πήρε τον λόγο απάντησε και δήλωσε τα εξής, με τους παίκτες να ξεσπάνε σε γέλια: "Ναι, ναι, ναι. Άρα αναμένω πως και πως, τρελαίνομαι και μ’ αρέσουν και τα τρολ. Τα τρολ τα δέχομαι". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, μάριος πριαμος, γιωργος λιανος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0167 s // Total time: 0.0170 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X