Κολλητός Φουρέιρα αποκαλύπτει: “Υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε το μωράκι”


Κολλητός Φουρέιρα αποκαλύπτει: “Υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε το μωράκι”

“Πρέπει να λιποθύμησα και να συνήλθα τρεις φορές”, εξομολογήθηκε.   

Την ομορφότερη προσμονή έχει τους τελευταίους μήνες η Ελένη Φουρέιρα, περιμένοντας το πρώτο της μωράκι, τον γιο της με τον Αλμπέρτο Μποτία. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου της - "Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του;"

Η τραγουδίστρια, που παραχώρησε συνέντευξη πρόσφατα στο περιοδικό Vogue όπου εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της κύησής της, είχε τη στήριξη των αγαπημένων της ανθρώπων. 

Ένας εξ αυτών και ο κολλητός της φίλος και κουμπάρος Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας καθώς και στην αντίδρασή του ότι το έμαθε.

“Είναι πολύ δύσκολο να σου συμβαίνει κάτι αγχωτικό, που έχει να κάνει με κάτι τόσο σοβαρό, τόσο προσωπικό αν θέλεις και να ακούς, παράλληλα, σε μια τηλεόραση ότι συμβαίνει αυτό ενώ εσύ ανησυχείς ότι δεν θα συμβεί. Φαντάζομαι ότι υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε το μωράκι […] Ήμουν σε διακοπές στην Κρήτη και θυμάμαι ότι πρέπει να λιποθύμησα και να συνήλθα τρεις φορές. Μόλις μου το είπε έβγαλα κραυγή. Ο Αλμπέρτο είναι πολύ καλό παιδί, δεν τους βλέπεις μαζί; Πάει η Ελένη, τη δώσαμε”, εξομολογήθηκε. 

Ο Παντελής Τουτουντζής και η Ελένη Φουρέιρα
 

Tags Ελένη Φουρέιρα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, παντελης τουτουντζης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9835 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3218 s // Total time: 3.3053 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X