Καρολίνα Καλύβα για Bo: "Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας" [βίντεο]


Καρολίνα Καλύβα για Bo: "Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας" [βίντεο]

\"Επειδή είμαι γυναίκα μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα\".

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως καλεσμένη σε εκπομπή, είδαμε να κάνει το απόγευμα της Δευτέρας, 30 Ιανουαρίου, η Καρολίνα Καλύβα, μετά την αποχώρησή της από το "Survivor All Star".

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, φιλοξενήθηκε στο "Καλό Μεσημεράκι", και εκεί δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και ρωτηθεί από τον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά για τη σχέση της με τον Bo καθώς και για το φλερτ της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Διαβάστε ακόμα: Καρολίνα Καλύβα: Έστειλε sms στον Μπο να συναντηθούν και δείτε την αντίδραση του

Αρχικά για τον Κύπριο παίκτη η Καρολίνα γνωστοποίησε τα εξής: "Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πως εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε".

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. It’s reality Survivor, εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει στο μεταξύ μας, θα τα είχαμε πει στον έξω κόσμο; Δεν ήξερα κι εμένα τι με περιμένει έξω για εκείνον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας. Είπα ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί μία ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Προστατεύσαμε αυτό που έχουμε εμείς κι όχι αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Η πληροφορία που βγήκε από εμάς ήταν αρκετή για να μας προστατεύσει και να εξυπηρετήσει και το Survivor". Δείτε όλα όσα είπε η πρώην παίκτρια στα βίντεο πιο κάτω: 

 

 

 

 

Tags καρολινα καλυβα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9056 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2984 s // Total time: 3.2039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X