Γιώργος Λιάγκας Vs Trappers: "Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε" [βίντεο]


Γιώργος Λιάγκας Vs Trappers: "Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε" [βίντεο]

Tα βάζει μαζί τους και προειδοποιεί: \"Δεν σας φοβάμαι\"

Ένα θέμα το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στον Γιώργο Λιάγκα, παρουσίασε Το πρωινό", τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του, σχολίασαν το βίντεο που ανήρτησε σε story του στο instagram, ο Light, όπου σε αυτό, βλέπουμε ένα νεαρό να πέφτει με το ποδήλατο του πάνω στην παρέα του Light,  και ακολούθως μετά να τον ξυλοφορτώνουν με κλωτσιές και μπουνιές.

Μετά τις αντιδράσεις ο Light, επανήλθε με νέο instastory όπου σε αυτό επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε όσους του άσκησαν κριτική.

Διαβάστε ακόμα: Σκορδά – Λιάγκας: Γνωστό πρόσωπο τους έκανε αγωγή, ζητάει μισό εκατομμύριο και την προσωρινή φυλάκισή τους

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να τοποθετηθεί και να δηλώσει τα ακόλουθα: "Αρχικά πάνω σε αυτό ο παρουσιαστής δήλωσε τα ακόλουθα: Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία[...]Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε[...]Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί".

Eνώ ακολούθως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας, δεν δίστασε να τονίσει και να προειδοποίησει τον Light και τους υπόλοιπους traper με τα εξής: "Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν.Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Αυτό δεν είναι μία παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light κι εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη". Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, γιωργος λιαγκας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0976 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2520 s // Total time: 2.3496 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X