Ελευθερία Ελευθερίου: Μίλησε πρώτη φορά για το ειδύλλιο Μάριου - Καρολίνας: "Το μόνο που έχω να πω είναι ότι..."


Ελευθερία Ελευθερίου: Μίλησε πρώτη φορά για το ειδύλλιο Μάριου - Καρολίνας: "Το μόνο που έχω να πω είναι ότι..."

Απάντησε αν είναι ζευγάρι με τον Πρίαμο.

Τις πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά το ειδύλλιο που γεννήθηκε στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Καλύβα, είδαμε να εξασφαλίζει το πρωί του Σαββάτου, 28 Ιανουαρίου η εκπομπή "Γεια σου".

Ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, πέτυχε την Κύπρια τραγουδίστρια η οποία τις τελευταίες ημέρες, έχει απασχολήσει τα media, με τη σχέση που φημολογείται πως έχει με τον Μάριο Πρίαμο, και κατάφερε να αποσπάσει από αυτήν τα πρώτα της σχόλια.

Διαβάστε ακόμα: Bo:Τα πρώτα σχόλια για τις δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα - " Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου"

Η ίδια φρόντισε να δηλώσει τα εξής: 'Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι".

Ενώ όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για εάν είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο, η τραγουδίστρια αρκέστηκε να απαντήσει: "Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω, ευχαριστώ"

Tags μάριος πριαμος, ελευθερία ελευθερίου, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1571 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2632 s // Total time: 2.4203 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X