Η Καρολίνα αποχώρησε από το “Survivor All Star” – Τα πρώτα λόγια του Μάριου [βίντεο]


Η Καρολίνα αποχώρησε από το “Survivor All Star” – Τα πρώτα λόγια του Μάριου [βίντεο]

Η στιγμή της ανακοίνωσης και η αντίδραση του Κύπριου παίκτη.   

Παρελθόν από το “Survivor All Star” αποτελεί από χθες, 25 Ιανουαρίου, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και της ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι αποχωρεί. 

Ήταν ένα σύντομο ταξίδι αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα μαζί μου, ωραίες αναμνήσεις, θα τις έχω μαζί μου μέχρι και τον τελικό. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας και να είστε ο εαυτός σας”, είπε η πρώην παίκτρια των “Μπλε” κοιτάζοντας τόσο τους παίκτες της δικής της ομάδας όσο και τον πάγκο των “Κόκκινων”. 

Κατόπιν, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε έρθει πολύ κοντά με την Καρολίνα: “Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση, όλοι θα κριθούμε. Πρέπει να προχωρήσει το παιχνίδι και δυστυχώς είτε οι κόκκινοι είτε οι μπλε θα αποχωριζόμαστε έναν παίκτη”.

Στη συνέχεια, κατά την αναχώρηση της Καρολίνας από το συμβούλιο αγκαλιάστηκε με όλους τους συμπαίκτες της ενώ κοντά της έσπευσε και ο Μάριος. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags survivor all star, καρολινα ζακλιν καλυβα, μάριος πριαμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1406 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2237 s // Total time: 2.3643 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X