Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της - "1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές"


Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της - "1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές"

\"Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση\".

Την πρώτη της συνέντευξη μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα στη "Vogue Greece" και στον δημοσιογράφο, Βλάση Κωστούρο.

Η Ελληνίδα pop τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού, και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα επίσης για πρώτη φορά, αναφέρθηκε για αυτή τη φάση που διανυεί, και αποκαλύπτει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, που δεν γνωρίζαμε, πρωτίστως.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα κάνει λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος, τις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε, καθώς επίσης και για τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της, Alberto Botia.

Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της χαϊδεύοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε τα ακόλουθα: "Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά.

Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Alberto φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου, ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα προτιμούσα να μην ξέρουν ούτε το όνομά μου".

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Ελένη Φουρέιρα, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5800 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3572 s // Total time: 2.9372 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X