Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε καρέ - καρέ πως "τσάκωσαν" Μάριο - Καρολίνα στη ζούγκλα [βίντεο]


Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε καρέ - καρέ πως "τσάκωσαν" Μάριο - Καρολίνα στη ζούγκλα [βίντεο]

Τα μέσα που χρησιμοποίησαν για να τους πιάσουν στα πράσα. 

Το θέμα στο οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος μέσα από το reality επιβίωσης, και αφορά στο φλερτ μεταξύ Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Ζακλίν Κολυβά, και την κρυφή τους συνάντηση, είδαμε να τοποθετείτε ο Γιώργος Λιανός. 

Ο παρουσιαστής του παιχνδιού, συγκεκριμένα μιλώντας το πρωί της επόμενης ημέρας του ανατρεπτικού αυτού επεισοδιού που παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, το βράδυ της Κυριακής, 22 Ιανουαρίου, αποκάλυψε πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα, για αυτό το καλυβάκι. 

Διαβάστε ακόμα: "Survivor All Star": Η στιγμή που ο Bo παρακολουθεί τηλεοπτικά τα πλάνα Καρολίνας - Μάριου [βίντεο]

Χαρακτηριστικά, μέσα από την εκπομπή που συμμετέχει σε ραδιόφωνο της Ελλάδας, ο Γιώργος Λιανός, έκανε γνωστά τα εξής: "Είχαμε πληροφορίες ότι αυτό γινόταν αρκετές φορές, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα και έπρεπε να κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από την ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”. Είναι πολύ πυκνό. Πως κατάφεραν και φτάσανε μέχρι εκεί; Είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor που έγινε πριν από 2 χρόνια. Έχει ρημάξει. Πως την βρήκαν; Πως χωθήκαν μέσα στα αγκάθια;  Πιο πολύ έπαιξε στο πρόγραμμα, γιατί έγινε σύσταση 1-2 φορές και από τη στιγμή που βρέθηκε το βίντεο, αποφασίστηκε να ανακοινωθεί στο συμβούλιο σε φάση πως αν το ξανακάνετε θα την πληρώσει όλη η ομάδα. Νομίζω πως τα πλάνα ήταν από drone. Ήταν άβολο για όλους μας".

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής, ρωτήθηκε από τον Παναγή Τζωρτζάτο για το κορίτσι του Μάριου Πρίαμου (Ελευθερία Ελευθερίου), με τον ίδιο να απαντάει: "Ασχολούμαι με αυτή την κατάσταση θέλοντας και μη. Σκέφτομαι μήπως έχουμε αφίξεις και δεν θα το αντέξω". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, γιωργος λιανος, καλυβα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0119 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0398 s // Total time: 0.0516 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X