Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του “Survivor”


Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του “Survivor”

Οι πληροφορίες μας τους θέλουν να είναι ζευγάρι.   

Το όνομα του Ντάνου, κατά κόσμο Γιώργου Αγγελόπουλου, ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα σε σχέση με μία ενδεχόμενη συμμετοχή του στο “Survivor All Star”. Αν και ο ίδιος έχει απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να τον δούμε να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, ωστόσο, οι φήμες δεν λένε να σταματήσουν να υπάρχουν. 

Αν και ο πρώην νικητής του “Survivor” to 2017 κινείται πολύ διακριτικά στη showbiz, χωρίς να απασχολεί για την προσωπική του ζωή, ωστόσο, πρόσφατα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” τον “τσάκωσε” σε βραδινή έξοδο με μελαχρινή καλλονή, στο μαγαζί όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πρόκειται για τη Δήμητρα Βαμβακούση, γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του “Survivor”, με την οποία η κάμερα τους πέτυχε σε τρυφερά τετ-α-τετ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle.com οι δυο τους διατηρούν δεσμό εδώ και λίγο καιρό, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν τους είχαμε εντοπίσει ξανά μαζί, στην Αθηνά και όλα έδειχναν ότι είναι ζευγάρι. Δείτε το σχετικό βίντεο με τις τρυφερές στιγμές τους στα μπουζούκια:  


 

Tags Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7238 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3953 s // Total time: 3.1191 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X