Bo: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα [βίντεο]


Bo: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα [βίντεο]

“Έβλεπα το κοριτσάκι μου στο “Survivor All Star” με πάρα πολύ λαχτάρα και πολλή αγάπη”   

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ παραχώρησε ο Bo νωρίτερα σήμερα, 19 Ιανουαρίου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στη σχέση του με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα που συμμετέχει φέτος στο “Survivor All Star” στη μπλε ομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Λέξη προς λέξη όσα ψιθύρισε στον Βασάλο κατά την αποχώρηση της [βίντεο]

“Στον Άγιο Δομίνικο δεν βλέπω να πηγαίνω φέτος, χωρίς να το λέω όμως με 100% βεβαίοτητα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μέχρι στιγμής όμως είμαι στο να μείνω εδώ και να κάνω πράγματα, όπως για μια ταινία συζητάμε να κάνουμε με τον Γιάννη Αϊβάζη. Το θέμα της είναι σκληροπυρηνικό με πυγμάχους.

Έβλεπα το κοριτσάκι μου στο Survivor All Star με πάρα πολύ λαχτάρα και πολλή αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Εντάξει, είναι κάτι πολύ ωραίο, πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω ούτε να αγοράσω τίποτα στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε με ενδιαφέρει να προβάλλω κάτι ούτε με ενδιαφέρει να κρύψω κάτι. Ναι, είμαι με μια κοπέλα και δεν θα πω "δεν ξέρω" ούτε θα το κρύψω. Στο Survivor All Star εύχομαι να γίνει ότι είναι γραφτό να γίνει για εκείνη. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει και να περάσει όσο καλύτερα μπορεί. Της έδωσα σαν παλιότερος παίκτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, 2 – 3 συμβουλές και ότι μπορεί να κάνει θα το κάνει”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, ανέφερε: “Χάρηκα για την Καρολίνα, δεν θα πω ψέματα, γιατί είναι η κοπέλα μου και θέλουμε το καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Απρόοπτη η αποχώρηση της Ευρυδίκης, έπρεπε να μείνει λίγο παραπάνω αλλά το Survivor είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές.

Περάσαμε και με την Ευρυδίκη πάρα πολύ καιρό μαζί το 2017. Ήμασταν σχεδόν μέχρι τέλος, με τα πάνω και κάτω μας, οπότε την έχω ζήσει αρκετά. Είναι κρίμα που έφυγε.

Ίσως ύστερα από το χθεσινό είναι ένα καλό χτύπημα για να ξυπνήσει, να ενεργοποιηθεί και να δούμε ξανά την Καρολίνα που ξέρουμε όλοι. Είναι πεσμένη αλλά θα βρει τα βήματά της και θα σηκωθεί πολύ σύντομα. Θα δούμε έναν νέο παίκτη από βδομάδα.

Δεν μπορώ να ξέρω τι την απασχολεί. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλα είναι επί δέκα και επί εκατό εκεί. Η ψυχολογία μπορεί να πέσει από τα πάντα. Εμένα και να έφευγε η Καρολίνα δεν θα με χαλούσε, γιατί θα ερχόταν σπίτι. Από ‘κει και πέρα την στηρίξαμε όλοι, ξέρουμε ότι το θέλει και ότι δεν μπήκε μόνο για τα λεφτά.

Είμαστε μαζί από ενάμιση μήνα πριν φύγει για το Survivor. Προτείνω να πάρω τον Χρήστο Δάντη, που γράψαμε και το τραγούδι μαζί, και να πάμε στον Άγιο Δομίνικο να τραγουδήσουμε στην Ένωση και να δούμε και τα κορίτσια μας”. Δείτε το σχετικό βίντεο

Tags bo, καρολινα ζακλιν καλυβα, survivor all star, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4691 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2750 s // Total time: 2.7441 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X