Το θαύμα της Αγίας Μαρίνας στην κόρη της Χριστιάνας Αριστοτέλους [βίντεο]


Το θαύμα της Αγίας Μαρίνας στην κόρη της Χριστιάνας Αριστοτέλους [βίντεο]

\"Ξυπνήσαμε την επόμενη ημέρα και δεν υπήρχε, κάτι που υπήρχε για δυο χρονιά\".

Το θαύμα που έζησε και μας εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, παρουσιάζοντάς μας το στο ντοκιμαντέρ του, είδαμε να συζητάνε το απόγευμα της Πέμπτης, 12 Ιανουαρίου, στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα". 

Κατά τη διάρκεια όλων όσων σχολίασαν, παρουσιάστρια και πάνελ, η Χριστιάνα Αριστοτέλους θέλησε να αναφέρει το δικό της θαύμα και όλα όσα έζησε με την κόρη της, Μελίνα.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Στη Λήδρας με τα παιδιά της και τα σκουτεράκια τους [εικόνα]

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε: "Και εγώ έχω να σου εξομολογήθω πολλά περιστατικά, που αν σου τα διηγηθώ θα πάθεις την πλάκα σου. Θα σου πω το πιο ήπιο που εσύ μπορείς να το θεωρήσεις σύμπτωση αλλά για μένα δεν ήταν. Εξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας που πήγαινα πάρα πολύ συχνά, είχε η Μελίνα κλειστό πόρο στο ματάκι της και έτρεχε συνεχώς για δυο χρόνια. Είχαμε πάει σε παιδοοφθαλμίατρους και μας είχαν πει πως από μια ηλικία και μετά κάνεις επέμβαση στο ματάκι του μωρού, και είχα πάει μια ημέρα τυχαία, δηλαδή πηγαίναμε για προγραμματισμένη επέμβαση. Με βρήκε εκεί μια υπέροχη κυρία και μου λέει θα σου φέρω λαδάκι από την Αγία Μαρίνα να σταυρώσεις το μωρό, της σταύρωσα το ματάκι, ξυπνήσαμε την επόμενη ημέρα και δεν υπήρχε, κάτι που υπήρχε για δυο χρονιά". Δείτε το βίντεο

 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, κόρη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2591 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2698 s // Total time: 2.5289 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X