Ιωάννα Τούνη: Η ατυχία και οι δύσκολες στιγμές που περνάει λίγο πριν γεννήσει [βίντεο]


Ιωάννα Τούνη: Η ατυχία και οι δύσκολες στιγμές που περνάει λίγο πριν γεννήσει [βίντεο]

Ενημέρωσε τους followers της - \"Είναι αγχωτικό αυτό που κάνετε\".

Ανησυχία προκαλεί στους followers της κάθε φορά που δεν αναρτά το οτιδήποτε στα social media της, η Ιωάννα Τούνη, καθώς έτσι αρκετοί πιστεύουν πως έχει γεννήσει.

Η Θεσσαλονικιά εγκυμονούσα instagrammer, χθες, Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, θέλησε μέσα από stories της, να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν αναρτά κάτι στο Instagram της, εξηγώντας την κατάσταση που υπάρχει στο σπίτι της.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη και πόσο ζυγίζει ο μπέμπης της

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε συγκεκριμένα για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε με τον σύντροφο της Δημήτρη Αλεξάνδρου, μιας και ο ένας από τους δυο σκύλους τους δεν είναι καθόλου καλά.

Στα stories της, η ίδια σχολίασε τα εξής: “Δεν γέννησα ακόμα, σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα από το πρωί, το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά. Τί να σας πω τώρα, τι πάθαμε. Έχουν παραλύσει τα δυο πίσω πόδια, ψάχνουμε τι και πως,  θέλει πάρα πολύ περιποίηση στο σπίτι, και όλη μέρα το καθαρίζουμε, τρέχουμε από πίσω του, γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει και να αυτοεξυπηρετηθεί. Δεν έχω γεννήσει ακόμη, όταν με το καλό γεννήσω, θα σας κάνω εγώ story, μην με αγχώνετε. Εδώ μέσα το έχω”. Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags διασημοι, εγκυος, ιωαννα τουνη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9672 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3008 s // Total time: 3.2680 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X