Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο από τη στιγμή ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της και η έξοδος από το μαιευτήριο


Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο από τη στιγμή ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της και η έξοδος από το μαιευτήριο

Έσβησε την τούρτα γενεθλίων της με απόλυτη ησυχία.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες, Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, κλείνοντας τα 38 έτη.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια φέτος έχει ένα ιδιαίτερο λόγο να τα γιορτάζει, καθώς είναι τα πρώτα της ως μανούλα, με τον ενθουσιασμό της να είναι ιδιαίτερος, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία.

Η εορτάζουσα, με αφορμή αυτή την εορταστική ημέρα της, δημοσίευσε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο βλέπουμε διάφορες στιγμές της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μέχρι και τη μέρα που έλαβε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον σύντροφό της, Ιαν Στρατή και την κορούλα τους.

Διαβάστε ακόμα:  Μαίρη Συνατσάκη: Η αντίδραση των φίλων της όταν τους ανακοίνωσε πως είναι έγκυος [βίντεο]

Συγκεκριμένα, είδαμε την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στους φίλους και στην οικογένειά της, το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού της και την στιγμή που ο ευτυχισμένος μπαμπάς, Ιαν, κρατάει το πορτ -  μπεμπέ με την κορούλα τους, βγαίνοντας από το μαιευτήριο. 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαίρη Συνατσάκη, έγραψε τα ακόλουθα: "Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος. Για να σε γνωρίσω στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου, δεν ζητάω τίποτα πια"Το κέντρο του κόσμου".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Ωστόσο, η Μαίρη δεν γιόρτασε μόνο με αυτόν τον τρόπο τα γενέθλιά της, καθώς  η ίδια κάλεσε λίγους φίλους και καλούς στο σπίτι της για να περάσουν μαζί την ημέρα των γενεθλίων της, με την youtuber, να σβήνει την τούρτα γενεθλίων της… σε απόλυτη ησυχία μιας και δεν ήθελε οι καλεσμένοι της να ξυπνήσουν το μωρό!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ήταν καλεσμένη στο πάρτι, έγραψε τα ακόλουθα στο βίντεο που κοινοποίησε στο instagram:"Όταν έχουμε γενέθλια αλλά κοιμάται το μωρό". Δείτε το βίντεο:

Tags μαιρη συνατσακη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3293 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3172 s // Total time: 2.6465 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X