Δέσποινα Βανδή: Επιβλήθηκε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται εξαιτίας του Μπισμπίκη


Δέσποινα Βανδή: Επιβλήθηκε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται εξαιτίας του Μπισμπίκη

Τι συνέβη; - Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου. 

Μόνιμος θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, είδαμε πως είναι πια ο  Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε πρόσφατες φωτογραφίες που απαθανατίστηκε από τους paparazzi, έφερε αντιδράσεις και σχόλια, καθώς σε αυτές ο ίδιος απεικονίζεται να...παρανομεί. 

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, είδε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στα sites, και τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter. 

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης, εξαιτίας του ότι κρατάει τσιγάρο, ανάγκασε τον Υπουργό να επιβάλει πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο, για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Στο tweet του, ο Θάνος Πλεύρης σχολιάζει: "Με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν.Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ".

Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το νυχτερινό κέντρο έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από μια μακροσκελή ανακοίνωση στο Instagram.

"Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του μαγαζιού, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για ην πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης".

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, δεσποινα βανδη, Βασίλης Μπισμπίκης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4265 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2547 s // Total time: 2.6812 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X