Μαίρη Συνατσάκη: Πέρασε "baby blues" μετά τη γέννα και μας μιλάει με ειλικρίνεια για την κατάστασή της


Μαίρη Συνατσάκη: Πέρασε "baby blues" μετά τη γέννα και μας μιλάει με ειλικρίνεια για την κατάστασή της

Τα πρώτα λόγια λίγες ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης της.  

Η Μαίρη Συνατσάκη πολύ πρόσφατα έγινε μαμά όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. 

Διαβάστε ακόμα: Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις για την άφιξη της κόρης του: "Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήθελα να το ζήσω"

Η γνωστή youtuber και instagrammer, χθες μοιράστηκε μέσα από το instagram τη ψυχολογική της κατάσταση ούσα σε λοχεία, αναφερόμενη στα “baby blues” που αφορούν στη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας μερικές ημέρες αφότου γεννήσει. 

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η ίδια αντιμετώπισε τέτοιες μέρες, όταν αντιλήφθηκε τη θλίψη να την κυριεύει, εξηγώντας ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό με τις ορμονικές αλλαγές και μέσα από τη δική της προσπάθεια να το ξεπεράσει, θέλησε να βοηθήσει γυναίκες που βρίσκονται ή θα βρεθούν σε αντίστοιχη κατάσταση. 

“Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε  στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου.

Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues.

Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας”, είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags μαιρη συνατσακη, baby blues, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4063 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2361 s // Total time: 2.6424 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X