Χρήστος Μάστορας- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα πρώτα Χριστούγεννα του μεγάλου τους έρωτα


Χρήστος Μάστορας- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα πρώτα Χριστούγεννα του μεγάλου τους έρωτα

Έξι μήνες μαζί

Οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Μάστορα να βρίσκεται σε σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι πολλές. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και το μοντέλο δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι, καθώς κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την “RealNews” και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου ο Χρήστος Μάστορας θα περάσει τις γιορτινές ημέρες και θα υποδεχτεί το 2023 με τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που γνωρίσαμε από τον πρώτο κύκλο του GNTM.

Ωστόσο, επειδή ο τραγουδιστής κατά την εορταστική περίοδο θα συνεχίζει να εμφανίζεται μαζί με τη Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινό μαζί της Αθήνας, δεν θα έχει την ευκαιρία για μια απόδραση εκτός Αττικής με την αγαπημένη του. Παρ΄ όλα αυτά, δεν θα αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, καθώς η Γαρυφαλλιά θα βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου, όπως έγινε και στην πρεμιέρα αλλά και στην απονομή του πλατινένιου δικού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι δύο τους ήρθαν κοντά το προηγούμενο καλοκαίρι και έκτοτε είναι αχώριστοι. "Αυτό με τα κινητά έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι στις μέρες μας και δεν ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το όφελος και η ευχαρίστηση που παίρνουν από αυτό. Επιλέγω, όμως, γι’ αυτόν το λόγο να κυκλοφορώ σε  εναλλακτικά μέρη και όχι στα mainstream. Εκεί δηλαδή που ίσως να μη με γνωρίζουν κιόλας. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την mainstream διασκέδαση καθότι είμαι βασικό κομμάτι της, απλώς επιλέγω να “πετάω” κάτω από το ραντάρ στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσουν οι ερημικές παραλίες, η φύση και τα family parties, οπότε κανένα πρόβλημα", είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χρήστος Μάστορας αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

Πηγή: www.fthis.gr

 

Tags gossip, showbiz cy, χρηστος μαστορας, Γαρυφαλλιά Καληφώνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0083 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3418 s // Total time: 2.3501 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X