Συγκινεί η Λουκία Μουσουλιώτη: "Πάει ενας χρόνος που προσπαθώ να αποδεχτώ οτι έφυγες" [εικόνες]


Συγκινεί η Λουκία Μουσουλιώτη: "Πάει ενας χρόνος που προσπαθώ να αποδεχτώ οτι έφυγες" [εικόνες]

\"Νιώθω μοναξιά, γιατί τούτη η απουσία δεν παλεύεται ακόμη\".

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, από την ημέρα όπου "έφυγε" από τη ζωή, αγαπημένο κοντινό πρόσωπο της Λουκίας Μουσουλιώτη. 

Ο λόγος για την μητέρα της, η οποία πίσω της άφησε ένα μεγάλο πλήγμα στην Κύπρια ηθοποιό, η οποία το πρωί της Παρασκευής, μοιράστηκε με τους followers της στο instagram, εικόνες τους, ενώ η λεζάντα κάτω από την ανάρτησή της, δεν μπορεί να αφήσει κανένα ασυγκίνητο. 

Διαβάστε ακόμα:  Λουκία Μουσουλιώτη: Ο πολύ γνωστός Κύπριος ηθοποιός που ήξερε πρώτος για τον δεσμό της με τον Ανδρέα Μουσουλιώτη

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: "Ένας χρόνος χωρίς εσένα μαμά μου. Όσος χρόνος κι αν περάσει, θα μου λείπεις πάντα, μαμα μου..Πάει ένας χρόνος που την κοπάνησες για το δικό σου κήπο, τον γεματο λουλούδια που αγαπάς. Πάει ενας χρόνος που προσπαθώ να αποδεχτώ οτι εφυγες! Είχες βεβαια και νοητά φύγει και πριν, γιατί δεν άντεξες μάλλον να ζεις χωρίς να θες, να υπάρχεις μόνο για να υπηρετείς και να προσφέρεις.
Πέρσυ στο νήμα του Δεκεμβρη μας αποχαιρέτησες!! .Κι όμως τώρα μου λείπει τόσο πολύ ακόμα κι αυτό το πιάτο με το φαγητο!! Μου λείπει εκείνη η αγκαλιά σου η ζεστη, που ενώ δεν είχε λόγια παρηγοριάς και περισπούδαστες συμβουλές, ήταν εκεί πάντα για μένα ανοιχτή ό,τι κι αν είχα, όσα δίκαια κι άδικα μαχόμουν, χωρίς εξηγήσεις, χωρίς καμία κριτική. Μου λείπει η φωνή σου να με καλεί, με ένα κάλεσμα που δεν μπορεί πουθενά να συγκριθεί σε γλύκα, σε αγάπη, σε αποδοχή. Μου λείπουν όλα όσα δεν ζήσαμε, με θυμώνουν όλα τα σ’ αγαπώ που δεν σου είπα, όλα τα καλημέρα σου που έχασα, όλα εκείνα τα οικογενειακά τραπέζια με σένα να μεγαλουργείς σαν τη βασίλισσα του σπιτιού και της όρεξης μας για ζωή και μαζί..Νιώθω μοναξιά, γιατί τούτη η απουσία δεν παλεύεται ακόμη.. Νιώθω φτερό στον άνεμο που μάταια αναζητά πλέον τις ρίζες του.
Ας είσαι καλά εκεί που τώρα βρίσκεσαι. Όχι δεν εύχομαι, ξέρω ότι είσαι! Ξέρω ότι μ’ ακούς να διαβάζω τούτες τις λέξεις μου.Όπου κι αν είσαι, σ’ αγαπώ.Όπου κι αν είμαι, είσαι εκεί.Σ αγαπώ μαμά μου.
Δείτε τις εικόνες τους πιο κάτω:

 

Tags Λουκία μουσουλιώτη, θανατος, μητερα, απουσια, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3057 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4173 s // Total time: 3.7230 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X