Μαρία Λεκάκη: Η σπάνια φωτογραφία της 17χρονης κούκλας κόρης της


Μαρία Λεκάκη: Η σπάνια φωτογραφία της 17χρονης κούκλας κόρης της

Το στιγμιότυπο της έφηβης Ζωής στο σπίτι.   

Η Μαρία Λεκάκη είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο που κατάφερε μέσα από τους ρόλους της να γίνει ευρέως αποδεκτή στο τηλεοπτικό κοινό.

Παράλληλα, η ηθοποιός είναι και μία στοργική μαμά για τη 17χρονη κόρη της, Ζωή, με την οποία μοιράζεται σπάνια στιγμιότυπα μέσα από τα social media. 

Μία τέτοια σπάνια ανάρτηση έκανε η ηθοποιός πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου βλέπουμε την κόρη της Ζωή, που βρίσκεται στην εφηβεία να ποζάρει στο σπίτι με το γατάκι της. 

Σε συνέντευξη της στο παρελθόν, η ηθοποιός αναφερόμενη στη μητρότητα, είχε δηλώσει: “Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά. Δεν θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τη σχετική εικόνα: 
 

Tags μαρία λεκάκη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2586 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2588 s // Total time: 2.5174 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X