Let it Shine: Τα πιο λαμπερά καλσόν, leggings & jumpsuits είναι εδώ


Let it Shine: Τα πιο λαμπερά καλσόν, leggings & jumpsuits είναι εδώ

Η νέα special edition συλλογή της Calzedonia προτείνει τις πιο glam επιλογές.

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου είναι εδώ και απαιτεί την πιο λαμπερή εκδοχή σου. Στη νέα Special Edition συλλογή του αγαπημένου ιταλικού brand Calzedonia θα βρεις τον πιο stylish τρόπο για να προσθέσεις λάμψη σε κάθε σου look.

H νέα σειρά με καλσόν προτείνει ιδανικά κομμάτια με στρας και πούλιες για να γιορτάσεις τις πιο ξεχωριστές εορταστικές βραδιές της χρονιάς. Ανάμεσα στις επιλογές που προτείνει, είναι τα δικτυωτά καλσόν με super shiny λάμψεις, τα οπάκ καλσόν με λαμπερά lurex νήματα και καλσόν με glam λεπτομέρειες όπως διακοσμημένα κοσμήματα και βελούδινους φιόγκους που θα δώσουν μια κομψή πινελιά στις εμφανίσεις σου.

Επίσης, στην ίδια συλλογή η ολόσωμη φόρμα/καλσόν επιστρέφει και είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικές παραλλαγές: από διχτυωτό ύφασμα με κομψή φλοράλ δαντέλα και σε total animal print. Με ντεκολτέ και άνοιγμα στην πλάτη σε στρογγυλεμένη γραμμή, μακριά μανίκια και μπατζάκια, κάλυμμα στα πόδια και άνοιγμα στον καβάλο, η ολόσωμη φόρμα από δαντέλα είναι μια εκλεπτυσμένη πρόταση για μοναδικό στυλ και συνδυάζεται ιδανικά με μια δερμάτινες φούστες αλλά και τζιν προσφέροντας μια σέξι και αισθησιακή εμφάνιση.

Και για το απόλυτο βραδινό look επίλεξε ανάμεσα σε mesh διχτυωτό κολάν με διακοσμητικά λαμπερά στρας ή  φαρδύ κολάν (flare) με παγιέτες (στυλ palazzo) σε χρυσό και μαύρο χρώμα για να αναδείξεις τα πόδια σου και να τα βοηθήσεις να ξεχωρίσουν.

Το μότο για αυτό το χειμώνα είναι: sparkling!

Δείτε παρακάτω το βίντεο της καμπάνιας:

 

 

Tags μόδα, καλσον, xmas style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1289 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3591 s // Total time: 2.4881 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X