Στην Άννα Πιττάλη το βραβείο "Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας" στα Madame Figaro


Στην Άννα Πιττάλη το βραβείο "Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας" στα Madame Figaro

Διαβάστε αναλυτικά.

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν και φέτος, στις 11 Οκτωβρίου, τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022, στο Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία.

Η φετινή διοργάνωση ήταν η 17η για τα βραβεία, τα οποία έχουν καθιερωθεί ως ο θεσμός που αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου, σε διάφορους τομείς.

Στην κατηγορία "Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας", νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Πιττάλη, Εμπορική Διευθύντρια της Intergaz Chartering Ltd και επικεφαλής για θέματα ναυτιλίας και εμπορίου του Ομίλου Jomaro.

Η Άννα Πιττάλη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Leicester και κατόπιν ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Ναυτιλιακή Διοίκηση και Πλοιοδιαχείρισης στο CIIM. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Ναυλομεσιτών.

Ανήκει στο δυναμικό της Intergaz Ltd από το 2007, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες και την εμπειρογνωμοσύνη της από διάφορες θέσεις του Οργανισμού. Από το 2012 διορίστηκε στην καίρια θέση της Εμπορικής Διευθύντριας και επικεφαλής στο Τμήμα Ναυλώσεων, αναλαμβάνοντας έτσι τις ναυτιλιακές δραστηριότητες του Ομίλου Jomaro (Όμιλος Εταιρειών Intergaz).

Όπως δήλωσε μετά τη βράβευσή της στα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022, η οποία αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς των γυναικών σε ένα τόσο νευραλγικό τομέα για την Κύπρο, όπως η ναυτιλία και η ενέργεια, "είναι μεγάλη τιμή να είμαι ανάμεσα σε τόσες καταξιωμένες γυναίκες υποψήφιες. Υποχρέωσή μας είναι να χαράξουμε τον δρόμο και να ανοίξουμε την πόρτα και σε άλλες γυναίκες, να κυνηγήσουν αυτό που ονειρεύονται".

Η Intergaz είναι κυπριακή εταιρεία υγραερίου, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1973. Υπάγεται στον Όμιλο Εταιρειών Jomaro και μέσω θυγατρικών εταιρειών, όπως η Jomaro και Intergaz Chartering, εμπορεύεται υγραέριο και αναλαμβάνει ναυλώσεις πλοίων υγραερίου.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7744 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4178 s // Total time: 3.1922 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X