Ασημίνα Χατζηανδρέου: "Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο" [βίντεο]


Ασημίνα Χατζηανδρέου: "Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο" [βίντεο]

\"Δεν το έχει πάρει καλά ούτε η οικογένειά μου, ούτε ο Χρήστος\".

Την Ασημίνα Χατζηανδρέου, να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου", που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, πετύχαμε, το μεσημέρι του Σαββάτου, 3 Δεκεμβρίου. 

Η πρώην παίκτρια του "Survivor", μιλώντας στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, αποκάλυψε πως πρόσφατα έτυχε να είχε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χρήστος Δάντης εξομολογείται: "Η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει" [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε τα ακόλουθα: "Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε… Το μονόπετρο δεν μου το έχει δώσει ο Χρήστος, θα πάρω την γιαγιά μου τηλέφωνο. Η σχέση μας είναι επίσημη, έχουμε βγει και το έχουμε δηλώσει".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο All star, η Ασημίνα δήλωσε: "Δεν το έχει πάρει καλά ούτε η οικογένειά μου, ούτε ο Χρήστος. Όσοι μπουν φέτος στο Survivor θα πάνε για τα χρήματα, θα πέσουν κορμιά, για να μείνουν στο παιχνίδι και να βγάλουν και άλλα… Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει, γιατί του αναζωογόνησε όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι".Δείτε το βίντεο:

 

Tags ασημινα χατζηανδρεου, Χρήστος Δάντης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2964 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2508 s // Total time: 2.5472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X