Aυτή είναι η 29χρονη Κύπρια στη λίστα του Forbes με τους επιτυχημένους under 30


Aυτή είναι η 29χρονη Κύπρια στη λίστα του Forbes με τους επιτυχημένους under 30

Διαχειρίζεται 3.68 εκατομμύρια δολάρια

Η Κύπρια Ιωάννα Φίλιππου Πατσαλή από τη Λευκωσία, στα 29 της χρόνια, με τα επιτεύγματα της στον χώρο της αειφορίας και της ενέργειας "ανάγκασε" το γνωστό αμερικάνικο περιοδικό Forbes να τη συμπεριλάβει στην περίφημη πλέον λίστα του, Under 30, σε αυτό τον τομέα.  

Η ενασχόληση της με την εμπορευματοποίηση της προόδου που έχει επιτευχθεί στις ραδιοϊσοτοπικές μπαταρίες την έφεραν να διαχειρίζεται στα 29 της χρόνια, ως διευθύνουσα σύμβουλος της Direct Kinetic Solutions, 3.68 εκατομμύρια δολάρια. Στην εποχή που διανύουμε η τεχνολογία αιχμής είναι οι μπαταρίες ιόντων λιθίου που είναι ζωτικής σημασίας για την υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων σε ευρεία κλίμακα και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η τεχνολογία αυτή δεν μπορεί τελικά να αντικατασταθεί από καινούρια.

Επίσης, τη δεδομένη χρονική περίοδο, οι μπαταρίες είναι "καυτές", λόγω του πληθωρισμού, της κρίσης στην ενέργεια που προκάλεσε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και το κόστος κατασκευής τους από το λίθιο.

Η Ιωάννα Πατσαλή έχει αποφοίτησε το 2014 από το University of Nottingham με σπουδές στα Management Studies και το 2019 με MBA από NYU Stern School of Business. Γνωρίζει τις λειτουργίες της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού και έχει ηγηθεί έργων ανάπτυξης και βελτιστοποίησης σε διάφορους κλάδους. Η Ιωάννα γνωρίζει καλά την αλυσίδα εφοδιασμού και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με εκτενή εμπειρία στον κλάδο των καταναλωτικών συσκευασμένων προϊόντων (CPG) τόσο από την πλευρά της κατασκευής (B2B) όσο και από την πλευρά των καταναλωτών (B2C). Η εμπειρία της περιλαμβάνει στρατηγικές συμβουλές για την επέκταση των υπηρεσιών Internet of Things (IoT) σε βιομηχανικούς πελάτες, όπως κατασκευαστές και εταιρείες logistics.

Πηγή: www.philenews.com

Tags Ιωάννα Φίλιππου Πατσαλή, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1574 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3709 s // Total time: 3.5283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X