Αλέξανδρος Μπουρδούμης για υπόθεση Φιλιππίδη: "Ήταν δύσκολο όταν μου είπε η Λένα το τι είχε συμβεί" [βίντεο]


Αλέξανδρος Μπουρδούμης για υπόθεση Φιλιππίδη: "Ήταν δύσκολο όταν μου είπε η Λένα το τι είχε συμβεί" [βίντεο]

\"Η σύζυγος μου είναι μάρτυρας αυτής της δίκης οπότε εμπλέκομαι και γω\".

Στην εκπομπή “Πρωινό μας” και στην Φαίη Σκορδά, είδαμε να φιλοξενείται το πρωί της Τετάρτης, 29 Νοεμβρίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Έλληνας ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με την παρουσιάστρια, έκανε αναφορά και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, είναι μια από τις καταγγέλλουσες.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτη ένταση στη δίκη Φιλιππίδη ανάμεσα σε Ελπίδα Νίνου και Λένα Δροσάκη [βίντεο]

Ο ίδιος αρκετά εξομολογητικός, δήλωσε τα ακόλουθα: “Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει. Δεν είναι ταινία, είναι η ζωή. Έχω έρθει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση. Καταλογίστηκαν και σε μένα πράγματα. Υπήρχε προσωπική διένεξη κάποια στιγμή. Δεν πήγα να καταθέσω. Όταν γίνεται κανονικότητα το να σε προσβάλλουν, κρατάς, κρατάς και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα όριο.

Μέχρι και το δικαστήριο το κατάλαβε αυτό. Ήταν προσβλητικό αυτό που άκουσα. Δεν έχω εμπλακεί σε κανένα περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ας μη το συζητήσουμε, έχουν ειπωθεί πράγματα σε εκπομπές που δεν ισχύουν. Δεν έχω βρεθεί σε καμία αντιπαράθεση[...]Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν προσβλητικό αυτό που άκουσα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω ανάλυση του περιστατικού , απλά περιγράφω ακόμα και οι δικηγόροι κάνουν μέσα στη δουλειά πράγματα τέτοια. Η σύζυγος μου είναι μάρτυρας αυτής της δίκης οπότε εμπλέκομαι και γω[...]Τρεις μήνες μετά το περιστατικό αυτό γνώρισα την Λένα Δροσάκη. Είχαμε μάθει ότι ο Φιλιππίδης αποχώρησε από μια παράσταση αλλά όχι περισσότερα πράγματα. Δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω. Ήταν δύσκολο όταν μου είπε η Λένα το τι είχε συμβεί. Έβλεπες τον άνθρωπό σου να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίζεις". Δείτε το βίντεο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, πετρος φιλιππιδης, αλεξανδρος μπουρδουμης, Λένα Δροσάκη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9370 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3668 s // Total time: 2.3038 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X