Τα lingerie κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα της


Τα lingerie κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα της

Υπάρχει μια συλλογή που έχει όλα τα essentials!

Υπάρχει ένας κανόνας styling στον οποίο ορκίζονται οι Γαλλίδες και αν και είναι αρκετά σημαντικός πολλές από εμάς συχνά τον ξεχνάμε.

Τα French-girls λοιπόν γνωρίζουν πολύ καλά πως για να πετύχουν το τέλειο outfit, πρέπει πρώτα να έχουν επιλέξει τα σωστά εσώρουχα. Με αυτό τον τρόπο τα ρούχα θα έχουν την κατάλληλη εφαρμογή και θα αναδεικνύουν τέλεια τη σιλουέτα σου.

Γι᾽ αυτό λοιπόν είναι αναγκαίο να έχεις στο συρτάρι σου τα απαραίτητα εσώρουχα. Η υψηλή ποιότητα, η υφή και οι ανθεκτικές ραφές είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά. Πάνω σε αυτές τις γυναικείες απαιτήσεις είναι σχεδιασμένη και η νέα Calvin Klein Underwear συλλογή, η οποία περιλαμβάνει κομψά και stylish εσώρουχα.

Βαμβακερά Εσώρουχα

Τα minimal, απαλά, βαμβακερά εσώρουχα είναι εκείνα που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της απαιτητικής καθημερινότητας σου αφού στοχεύουν κυρίως στην άνεση.

Sports Bra

Είτε η καθημερινότητα σου, περιλαμβάνει το γυμναστήριο είτε όχι, στο συρτάρι σου αξίζει μια θέση το sports bra. Δεν έχει πολλές ραφές κι αυτό το κάνει ιδανικό για τους αθλητικούς τύπους, ωστόσο μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις και εκτός γυμναστηρίου συνδυάζοντας το με ένα τζιν. 

Κορμάκι 

Τις τελευταίες σεζόν πολλά underwear κομμάτια, αρχίσαν να γίνονται μέρος των casual looks μας. Ένα από αυτά, είναι και το σέξι δαντελένιο κορμάκι, το οποίο πολύ εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε top και να σου χαρίσει ένα στιλάτο night look! Αρκεί να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. 

Δαντελένιο σετ

Ένα σετ σέξι δαντελένια εσώρουχα είναι από τα διαχρονικά lingerie κομμάτια. Μπορούν να φορεθούν κάτω από τα fitted φορέματα σου αλλά και ως μέρος του outfit σου. Φόρεσε το μαύρο bralette σου κάτω από ένα μαύρο see through top και δημιούργησε ένα σέξι outfit.

Info: Η συλλογή Calvin Klein Underwear για τo Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein στο Nicosia Mall, Metropolis Mall, Kings Avenue Mall καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.


 

Tags Calvin Klein Underwear, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7307 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3072 s // Total time: 3.0379 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X