Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα on air και τον έτρεχε από πίσω η Ιλάειρα [βίντεο]


Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα on air και τον έτρεχε από πίσω η Ιλάειρα [βίντεο]

 Κατέρρευσε και έφυγε από το πλατό κλαίγοντας.

Στην εκπομπή “Breakfast@star”, είδαμε πως βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί της Δευτέρας, 28 Νοεμβρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το επώνυμο ζευγάρι της ελληνικής και κυπριακής showbiz, παραχώρησε συνέντευξη στους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, με τον Κύπριο καλλιτέχνη, να βιώνει μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή ζωντανά στον αέρα της εκπομπής, με αποτέλεσμα να αποχωρεί από το πλατό με κλάματα, και την Ιλάειρα να τρέχει από πίσω του.

Διαβάστε ακόμα: Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Έπρεπε να μπω κάτω από γραφεία, να ανταποκριθώ σε ανώμαλες ορέξεις"

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, σε μια κατάθεση ψυχής που έκανε, μίλησε για την παρενόχληση που δέχθηκε προκειμένου τα κομμάτια του να γίνουν επιτυχία.

Χαρακτηριστικά σχολίασε ξεσπώντας μετέπειτα σε κλάματα: "Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα. Δεν έχουμε καμία επαφή σήμερα. Τον βλέπω στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων… Θα στο πω όταν κλείσουν οι κάμερες. Μακάρι να είχα τα στοιχεία να στο πω στον αέρα και να ξεκινούσε μια επανάσταση.Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου που μου έχει σταθεί σε αυτό και δεν θέλω να συζητήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου στο τηλέφωνο να με στηρίζουν. Κι όταν ξεκίνησα να μιλήσω μου έλεγαν όλοι μην πεις τίποτα γιατί δεν έχεις στοιχεία.Αν σας πω ποιος είναι θα πέσετε κάτω όλοι ξεροί". Δείτε το βίντεο:

Tags μαυρικιος μαυρικιου, Ιλάειρα Ζήση, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3468 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6609 s // Total time: 4.0077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X