Γιώργος Βανής: Ο Κύπριος καλλιτέχνης μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι [βίντεο]


Γιώργος Βανής: Ο Κύπριος καλλιτέχνης μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι [βίντεο]

Και μας μιλάει για τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τον Νίκο Σουλιώτη.  

Ο Γιώργος Βανής είναι ένας νέος, ταλαντούχος και αρκετά υποσχόμενος Κύπριος καλλιτέχνης ο οποίος πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο “Πώς να σου το πω” σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Νίκου Σουλιώτη. 

Ο Γιώργος άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από 14 ετών ενώ τα τελευταία έξι χρόνια ως επαγγελματίας τραγουδιστής. 

“Όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κυκλοφορήσω ένα τραγούδι, επέλεξα το τραγούδι "Αγία Μαρίνα" το οποίο έγραψε ο πατέρας μου, και ήταν ένα τραγούδι που ακουγόταν από πολύ παλιά. Αυτό το τραγούδι σιγά σιγά με βοήθησε να πάω στο επόμενο”, μας είπε χαρακτηριστικά. 

Κατόπιν, αναφερόμενος στη συνεργασία με τους δημιουργούς του νέου του τραγουδιού, δήλωσε: “Στη συνέχεια γνώρισα τον Νίκο Σουλιώτη και Κωνσταντίνο Παντζή και κάναμε μία διασκευή το τραγούδι "Μάτια μου Γλυκά" το οποίο πρώτα ερμήνευσε πρώτος ο Θέμης Αδαμαντίδης! Και αφού η συνεργασία μας έγινε επιτυχώς συνεχίσαμε και σήμερα έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο «Πως Να Σου το Πω»”.

Όσον αφορά στα μελλοντικά του όνειρα, ο νεαρός τραγουδιστής εξομολογήθηκε: “Το όνειρό μου και ο στόχος μου είναι να καταφέρω να τραγουδάει ο κόσμος τα τραγούδια μου και να γίνω ένας τραγουδιστής που θα αγαπήσει ο κόσμος... Από αυτήν τη μικρή πορεία που έκανα μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο, προσπαθώ να εξελίσσομαι κι έτσι θέλω να συνεχίσω. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!”. Ακούστε το τραγούδι του Γιώργου Βανή: 

Instagram @giorgos_vanis

Tags γιωργος βανης, πως να σου το πω, τραγουδι, διασημοι, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2284 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2634 s // Total time: 2.4918 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X