Kατερίνα Καινούργιου: Δάκρυσε on air όταν άκουσε τις ευχές του πατέρα της - Τι είπε με τρεμάμενη φωνή;


Kατερίνα Καινούργιου: Δάκρυσε on air όταν άκουσε τις ευχές του πατέρα της - Τι είπε με τρεμάμενη φωνή;

“Μακάρι του χρόνου να βρω τον άνθρωπό μου”

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Κατερίνα καινούριου αφού έχει την ονομαστική της εορτή. Από το πρωί δέχεται βροχή από μηνύματα και ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα. Οι ευχές όμως που ξεχώρισαν ήταν on air από τον πατέρα της, κ. Δημήτρη, που έκαναν την παρουσιάστρια να συγκινηθεί.

"Κατερίνα μου, χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου, όσο και να περνάνε τα χρόνια για εμάς θα είσαι για πάντα το κοριτσάκι μας. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου λοιπόν, γεμάτα με υγεία, χαρές, επιτυχίες να τα εκατοστίσεις κορίτσι μου με όλα τα καλά στον δόμο σου. Να σε βλέπουμε πάντα ευτυχισμένη και δίπλα σε ανθρώπους που σε αγαπούν! Εμείς θα ήμαστε πάντα το καταφύγιό σου, χρόνια πολλά και πάλι να περάσεις υπέροχα την γιορτινή σου ημέρα. Πολλά φιλιά" της είπε χαρακτηριστικά. 

Εκείνη σχολίασε με τρεμάμενη φωνή: "Συγκινήθηκα, είναι υπέροχος, κούκλος. Ευχαριστώ μπαμπά μου. Ξέρετε φέτος αρχίζω και αναθεωρώ και επειδή έχω μεγαλώσει σε μία πολύ οικογένεια λέω του χρόνου “Θεέ μου την ημέρα της γιορτής μου, μακάρι να έχω βρει τον άνθρωπό μου και να έχω  δημιουργήσει την οικογένειά μου. Μακάρι, Μακάρι."

Tags κατερινα καινουργιου, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0711 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4001 s // Total time: 2.4711 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X