H Γιούλα Αραούζου παρουσιάζει τη νέα της συλλογή κοσμημάτων


H Γιούλα Αραούζου παρουσιάζει τη νέα της συλλογή κοσμημάτων

Διοργανώνει jewellery party όπου θα παρουσιάσει τις περίτεχνες δημιουργίες της.  

Μια νέα σειρά από υπέροχα πολύχρωμα βραχιόλια και κολιέ φτιαγμένα στο χέρι από ημιπολύτιμους λίθους ιδανικά για τις γιορτές αλλά και για τις καθημερινές και βραδινές εμφανίσεις μας, θα παρουσιάσει σε ένα μοναδικό Jewellery Party η Γιούλα Αραούζου ως μέρος του brand κοσμημάτων της, “Υara Jewelery”.

Τα κοσμήματα θα παρουσιαστούν την Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ στη Λευκωσία σε ένα μοναδικό cocktail party που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6μμ και 8μμ, και όπου θα μπορείς να δεις από κοντά τις μοναδικές χειροποιήτες δημιουργίες. Ακολούθως, η παρουσίαση των κοσμημάτων θα μείνει ανοιχτή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου από τις 4μμ μέχρι και τις 8μμ.

Τα κοσμήματα Yara Jewellery διατίθενται επίσης μέσα από τον λογαριασμό του brand στο Instagram και το online shop αλλά και στο κατάστημα Ela London στην Αγγλία. Πρόκειται για ένα brand που φιλοξενήθηκε και στο περιοδικό Tattler στην Αγγλία και που επιλέγουν αρκετές γυναίκες για να αναδείξουν την μοναδικότητά τους.

Η συλλογή προτείνει κοσμήματα που παντρεύουν μοναδικά διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών. Το μόνο σίγουρο είναι πώς αυτά τα αξεσουάρ θα προσθέσουν χρώμα, glamour, λάμψη και κομψότητα στις γιορτινές σου εμφανίσεις. Διατίθενται σε προσιτές τιμές με μία γκάμα από επιλογές για όλα τα στυλ.

Info: Συγκρότημα ΔΙΑΣ, Λεωφόρος Άντη Χατζηκωστή και γωνία Λεωφόρου Αρχαγγέλου 31, Στρόβολος, Λευκωσία

Δείτε στη madamefigaro.cy επιλογές από τα περίτεχνα κοσμήματά της πριν από το event. 
 

Tags γιουλα αραουζου, κοσμήματα, εκθεση, συγκρότημα δίας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0049 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0289 s // Total time: 0.0338 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X