Γιώργος Τσαλίκης: Η σύζυγός του, του έκανε botox και μας έδειξε το πριν και το μετά [βίντεο]


Γιώργος Τσαλίκης: Η σύζυγός του, του έκανε botox και μας έδειξε το πριν και το μετά [βίντεο]

\"Το μέτωπο δεν κουνιέται, ελάχιστα, έχει μια κίνηση...\".

Ο Γιώργος Τσαλίκης ως γνωστό, κατέχει επάξια τον τίτλο του “αιώνιου έφηβου”, και αυτό είναι κάτι που και ο ίδιος το γνωρίζει.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης, μας έδειξε το πόσο ακομπλεξάριστος είναι για ακόμη μια φορά, καθώς σε ανάρτηση που έκανε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε μπότοξ και φρόντισε να μας δείξει το πριν και το μετά.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Τσαλίκης: Γιορτάζουν τα αγόρια του! Οι τρυφερές οικογενειακές αναρτήσεις μαζί τους [εικόνες]

Ο Γιώργος Τσαλίκης, αποκάλυψε πως το μπότοξ του το έκανε η σύζυγός του, Δώρα, σχολιάζοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: “Μποτοξ πριν και μετά …Ελααααα πες την αλήθεια .. ή το έχεις κάνει κι εσυ και δεν το λες ή σου έχει περάσει από το μυαλό να το δοκιμάσεις ..Σε κάθε περίπτωση σου έχω τους καλύτερους". 

Mάλιστα στο βίντεο ο ίδιος ακούγεται να λέει τα ακόλουθα: "Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω κι εγώ το μποτοξάκι μου. Δείτε λιγάκι το πριν, κάνω τις κινήσεις στο μέτωπο, συνοφρύωση... Και να σας δείξω λίγο και τα μάτια πως είναι πριν και δείτε και το μετά...Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα. Το μέτωπο δεν κουνιέται, ελάχιστα, έχει μια κίνηση που δίνει μια φυσικότητα και δείτε και τα ματάκια. Είσαι άντρας, είσαι γυναίκα, δεν είναι πολύ ωραίο να πατάς ένα pause στο χρόνο και να είσαι η πιο φρέσκια εκδοχή του εαυτού σου; Σου φτιάχνει τη διάθεση, τρία λεπτά από τον χρόνο σου...". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

Tags διασημοι, Γιώργος Τσαλίκης, ΣΥΖΥΓΟΣ, δωρα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5967 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2798 s // Total time: 2.8765 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X