Ηλίας Μαμαλάκης: "Xρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο νοσοκομείο Λευκωσίας που με κράτησαν στη ζωή"


Ηλίας Μαμαλάκης: "Xρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο νοσοκομείο Λευκωσίας που με κράτησαν στη ζωή"

\"Αλλιώς είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου, αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός\"

Τα γενέθλιά του, είδαμε να γιορτάζει με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ηλίας Μαμαλάκης, χθες, Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου.

Ο Έλληνας chef, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, και αφότου έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με ένα μακροσκελές μήνυμά του, τόνισε το πόσο τυχερός νιώθει που τα γενέθλιά του, τον βρίσκουν καλά στην υγεία του. 


Χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής: "Αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ' ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ΄ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή.Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές.Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους". Δείτε την εικόνα πιο κάτω: 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ηλίας Μαμαλάκης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6078 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2274 s // Total time: 2.8353 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X