Κύπρια ηθοποιός βιντεοσκοπήθηκε ενώ βρισκόταν on stage γυμνή – Η ενόχλησή της και η δημόσια έκκληση


Κύπρια ηθοποιός βιντεοσκοπήθηκε ενώ βρισκόταν on stage γυμνή – Η ενόχλησή της και η δημόσια έκκληση

Η στήριξη από τους συναδέλφους της.   

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου του νησιού μας, η οποία νωρίτερα σήμερα προχώρησε σε μία δημόσια καταγγελτική ανάρτηση  στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 

Ο λόγος για την ηθοποιό Μαργαρίτα Ζαχαρίου, η οποία έκανε γνωστό μέσα από το post της ότι τις προηγούμενες ημέρες ενώ βρισκόταν on stage στο πλαίσιο θεατρικής παράστασης με τον ΘΟΚ, όπου για τις ανάγκες του ρόλου της ήταν γυμνή, μία θεατής τη βιντεοσκόπησε.

Πληροφορήθηκα ότι στην παράσταση του «1984» την Τετάρτη στον ΘΟΚ μια θεατής θεώρησε καλή ιδέα να βγάλει το κινητό της και να βιντεοσκοπήσει τη γυμνή σκηνή που έχω με τον συνάδελφο μου. Το σώμα μας ως ηθοποιοί είναι δικό μας, το κάνουμε ό,τι θέλουμε και το εκθέτουμε όπως και όποτε θέλουμε. Αυτή τη στιγμή επέλεξα να το εκθέσω στο θέατρο που είναι μια ζωντανή και εφήμερη τέχνη. Αν το κάνω στο σινεμά ή στην τηλεόραση έχεις δικαίωμα να το βλέπεις και να το αναπαράγεις όποτε θέλεις”, έγραψε ενώ κατόπιν έκανε έκκληση δημόσια να διαγραφεί η συγκεκριμένη βιντεοσκόπηση: “Σε περίπτωση που διαβάζεις αυτό το post θα ήθελα να σου πω ότι αυτό που έκανες είναι παράνομο και θα σε παρακαλούσα αν έχεις την παραμικρή ευθιξία να το διαγράψεις. Σ’ ευχαριστώ πολύ”.

Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοί της που έσπευσαν να δηλώσουν τη στήριξή τους προς εκείνην και να καταδικάσουν το γεγονός. Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση: 
 

Tags Μαργαρίτα Ζαχαρίου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3122 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3122 s // Total time: 2.6244 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X