Χρηστίδου - Μαραντίνης: Οι αναρτήσεις που έκαναν και αφορούν στον γιο τους [εικόνες]


Χρηστίδου - Μαραντίνης: Οι αναρτήσεις που έκαναν και αφορούν στον γιο τους [εικόνες]

Χαρές στην οικογένειά τους.

Εορταστική είναι η σημερινή ημέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη καθώς ο γιος τους, Μιχαήλ - Άγγελος, έχει την ονομαστική του εορτή.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, νωρίς το πρωί της γιορτής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, έσπευσαν να δημοσιεύσουν στα social media τους, αναρτήσεις στις οποίες στέλνουν τις πιο γλυκιές και τρυφερές τους ευχές στο παιδί τους.

Διαβάστε ακόμα: Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Συνάντηση μετά τα σκληρά λόγια και τη δικαστική διαμάχη τους [εικόνες]

Η ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη σε story του, ήταν αυτή που προηγήθηκε, και στην οποία είδαμε τον ίδιο να κρατάει στην αγκαλιά του, τον γιο του, και να σχολιάζει: "Χρόνια πολλά μικρέ μου πρίγκιππα", ενώ ακολούθως μετά η Σίσσυ Χρηστίδου σε post που δημιούργησε έγραψε τα εξής, φωτογραφίζοντας τον εορτάζοντα:"Μιχαηλ-Άγγελος ~ Χαρά της ζωής μου, φως της ψυχής μου, μικρέ μου άγγελε, πολύτιμε θησαυρέ μου.. Χρόνια πολλά, λουσμένα από φως καθαρό, σαν αυτό που απλόχερα μοιράζεις… ". Δείτε τις εικόνες τους πιο κάτω: 

Tags σισσυ χρηστιδου, θοδωρής μαραντίνης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4867 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2924 s // Total time: 2.7791 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X