Σόφη Χρυσάνθου: Αποκάλυψε πως άγνωστος έστειλε μηνύματα στον σύζυγο της, για δήθεν εξωσυζυγική της σχέση στο ΡΙΚ


Σόφη Χρυσάνθου: Αποκάλυψε πως άγνωστος έστειλε μηνύματα στον σύζυγο της, για δήθεν εξωσυζυγική της σχέση στο ΡΙΚ

Το βίντεο που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο instagram.

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, λέγοντας τα έξω από τα δόντια, είδαμε να είναι η Σόφη Χρυσάνθου, μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Κύπρια παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, φρόντισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια προσωπική της εμπειρία, περιγράφοντας μέσα σε όλα, ένα περιστατικό που αφορά στην οικογένεια της, από όταν εργαζόταν στο ΡΙΚ.

Διαβάστε ακόμα: Σόφη Χρυσάνθου: Αποκαλύπτει πότε γεννάει [εικόνα]

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τα εξής ακόλουθα: “Ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας, αυτό το οποίο με δυσκόλεψε στο να μπορέσω να μείνω έγκυος το δεύτερό μας παιδάκι, παρόλο που κάναμε όλες τις εξετάσεις, είμασταν υγιέστατοι, δεν μπορούσα να τεκνοποιήσω, τα έβαλα με τον εαυτό μου[…]Τον τελευταίο χρόνο που εργαζόμουνα στον ΡΙΚ πέρασα πάρα πολύ άσχημα και αυτό ήταν που με επηρέασε[…]Στην πορεία ήρθε ο εκφοβισμός, στη συνέχεια προσπάθησαν να διαλύσουν την οικογένεια μου, στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στον σύζυγό μου, για δήθεν εξωσυζυγική σχέση που είχα στο ΡΙΚ, και τέλος ήρθε η υποτίμηση, δεν έχω νιώσει στη ζωή μου, περισσότερη υποτίμηση από ποτέ[…]". Δείτε το βίντεο της πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, σοφη χρυσανθου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1434 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2726 s // Total time: 3.4160 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X