Μαίρη Συνατσάκη: Ο τοκετός, το gender reveal, ο θηλασμός και ο λόγος που δεν θέλει να κάνει baby shower [βίντεο]


Μαίρη Συνατσάκη: Ο τοκετός, το gender reveal, ο θηλασμός και ο λόγος που δεν θέλει να κάνει baby shower [βίντεο]

Όσα εξομολογήθηκε η ίδια. 

Αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνης της και το μωράκι που περιμένει είδαμε να κάνει πρόσφατα σε "Q&A", βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο youtube, η Μαίρη Συνατσάκη. 

Η Ελληνίδα επώνυμη επιχειρηματίας, απαντώντας στα ερωτήματα που είχαν για αυτήν, οι followers της, μίλησε ανοιχτά για το πως οραματίζεται τον τοκετό της, αν σκέφτεται να θηλάσει καθώς και αν έχει πραγματοποίησει κάποιο gender reveal. 

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: “Στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς”

Συγκεκριμένα σχολίασε πως για τον τοκετό της, έχει σκεφτεί τον φυσιολογικό τρόπο, με μια μικρή δόση επισκλειρηδίου, ενώ αν θα θηλάσει το παιδί της, πρόσθεσε πως αυτό θα ήθελε ιδανικά να κάνει, για όσο αντέξει, χωρίς να ενοχλείται αν δεν τα καταφέρει.

Όσο αφορά αν θα κάνει κάποιο gender reveal η baby shower, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως δεν θα κάνει baby shower, γιατί η θέση της είναι αρκετά προνομιούχα για να αποκτήσει πράγματα για το παιδί, χωρίς να είναι δώρα από κάποιον, και χωρίς να θέλει να βάλει σε έξοδα κάποιους. 

Αποκάλυψε μάλιστα πως μέσα στο καλοκαίρι, έκαναν gender reveal, μαθαίνοντας το φύλο του μωρού τους, με έξι άτομα, και έχει κρατήσει ένα μικρό βίντεο από αυτό, χωρίς να ξέρει αν θέλει να το μοιραστεί ακόμη δημόσια. Δείτε όσα είπε στο βίντεο πιο κάτω [25:15] & [39:20]

 

 

Tags μαιρη συνατσακη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9953 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3541 s // Total time: 2.3493 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X