Άντρη Καραντώνη: Έντυσε τις κόρες της ακριβώς το ίδιο και λατρέψαμε την εμφάνισή τους [εικόνες]


Άντρη Καραντώνη: Έντυσε τις κόρες της ακριβώς το ίδιο και λατρέψαμε την εμφάνισή τους [εικόνες]

Η οικογενειακή “απόδρασή” τους.  

Εκτός από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της, η Άντρη Καραντώνη ασχολείται αρκετά ενεργά και με μία άλλη της μεγάλη αγάπη που είναι το παραδοσιακό τραγούδι. 

Διαβάστε ακόμα: Άντρη Καραντώνη: Πανέμορφη σε παιδική ηλικία στην πρώτη της φωτογράφηση! [εικόνες]

Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί εμφανίσεις στο πλευρό του εδώ και χρόνια συνεργάτη της, Μιχάλη Χατζήμιχαηλ, σε διάφορες περιοχές του νησιού, ως μέρος τοπικών εκδηλώσεων.

Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε σε μία εκδήλωση, όπου τραγούδησε για τους παρευρισκόμενους γνωστά και αγαπημένα κυπριακά τραγούδια και μαζί της, όπως συνήθως, είχε και τις δύο της κόρες, Αργυρώ και Στυλιανή

Τα κορίτσια της παρουσιάστριας απολαμβάνουν να συνοδεύουν τη μαμά τους σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, και φαίνεται πως τους έχει μεταδώσει την αγάπη της για την παράδοση του τόπου. 

Σε αναρτήσεις και αναδημοσιεύσεις της Καραντώνη στο instagram, είδαμε τις κόρες της ντυμένες matchy – matchy φορώντας ασπρόμαυρη καρό φούστα και λευκό top, με τη μεγαλύτερη Αργυρώ να είναι ιδιαίτερα προστατευτική με τη μικρή της αδερφούλα. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags αντρη καραντωνη, αργυρω, στυλιανη, κόρες, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8185 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4223 s // Total time: 3.2408 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X