Θοδωρής Αθερίδης: Αποκάλυψε πως αντέδρασε η Σμαράγδα Καρύδη όταν αποκαλύφθηκε η σχέση τους [βίντεο]


Θοδωρής Αθερίδης: Αποκάλυψε πως αντέδρασε η Σμαράγδα Καρύδη όταν αποκαλύφθηκε η σχέση τους [βίντεο]

\"Διέρρευσε σχεδόν από λάθος\".

Τον Θοδωρή Αθερίδη σε μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές του εμφανίσεις φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Το πρωινό”.

Ο Έλληνας ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, την Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρυδή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αποκαλύφθηκε ο δεσμός τους, ο οποίος όπως δήλωσε, διέρρευσε από λάθος. 

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη.Από την άλλη δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα". 

Διαβάστε ακόμα: Θοδωρής Αθερίδης: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια της Σμαράγδας Καρύδη! [εικόνες]

Ενώ πρόσθεσε πως αντέδρασε η Καρύδη: "Η Σμαράγδα μου είπε “ε είσαι χαζός”. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα.Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα". Δείτε το βίντεο:

Tags θοδωρη αθεριδη, gossip, showbiz, celebrities, γιωργος λιαγκας, το πρωινό


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0082 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0415 s // Total time: 0.0497 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X