Andrew Lambrou: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον φετινό μας εκπρόσωπο στην Eurovision [βίντεο]


Andrew Lambrou: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον φετινό μας εκπρόσωπο στην Eurovision [βίντεο]

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν. 

Την ανακοίνωση του ατόμου που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην φετινή Eurovision, μας ανακοίνωσε το ΡΙΚ, το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 Οκτωβρίου.

Ο λόγος για τον 24χρονο pop καλλιτέχνη Andrew Lambrou, o οποίος είναι κυπριακής καταγωγής και πρόκειται να ταξιδέψει τον Μάιο στο Liverpool, προσδοκώντας μια καλή εμφάνιση και μια θέση στην 10αδα της τελικής κατάταξης του θεσμού.

Η εκπομπή, “Όλα στον Αέρα”, ετοίμασε μέσω ενός βίντεο όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τον φετινό μας εκπρόσωπο στην Eurovision, και μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε πως το 2015 ο τραγουδιστής συμμετείχε στο αυστραλιανό X-Factor, ενώ ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου με την Sony music Αυστραλίας. Στα social media ο Andrew μετρά, 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ στο tiktok έχει πάνω από 681 χιλιάδες ακόλουθους.Στην πρωτότυπη μουσική του, μπορούμε να ακούμε τραγούδια από τον “Τhe weeknd", τον Michael Jackson, μέχρι και τον Bruno Μars.Το 2020 υπέγραψε με την City Pop Records, μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες της Αυστραλίας. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags andew lambrou, eurovision, cyprus, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9600 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2494 s // Total time: 4.2093 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X