Έφη Παπαϊωάννου – Μαξ Τρίγκας: Τα τρυφερά τους στιγμιότυπα στα MFAwards [εικόνες]


Έφη Παπαϊωάννου – Μαξ Τρίγκας: Τα τρυφερά τους στιγμιότυπα στα MFAwards [εικόνες]

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι.   

Το παρών τους έδωσαν στη 17η απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022 που παρουσίασε η Estée Lauder η Έφη Παπαϊωάννου και ο Μαξ Τρίγκας.

Η σχεδιάστρια κάθε χρόνο τιμά, με την παρουσία της και τη συμμετοχή της, τον θεσμό και τα τελευταία χρόνια συνοδεύεται από τον σύντροφό της. 

Διαβάστε ακόμα: Τα ζευγάρια που εντοπίσαμε στα 17α Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς [εικόνες]

Το ζευγάρι και φέτος, μας χάρισε μερικά πολύ τρυφερά και γλυκά στιγμιότυπα ποζάροντας στον φωτογραφικό μας φακός λίγο πριν εισέλθουν στο θέατρο για τις απονομές με τον έρωτα να μην κρύβεται στα βλέμματα και στα χαμόγελά τους. 

Να σημειώσουμε ότι λίγες ημέρες μετά τη λαμπερή βραδιά, ο σύντροφος της σχεδιάστριας είχε τα γενέθλιά του κι εκείνη του ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναρτώντας δύο πολύ όμορφα στιγμιότυπα τους που είδαμε για πρώτη φορά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό post και στην gallery που ακολουθεί τις εικόνες που εξασφαλίσαμε από τη βραδιά των βραβείων: 


 

Tags έφη παπαιωάννου, μαξ τρίγκας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, madame figaro awards γυναικες της χρονιας 2022


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4006 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3144 s // Total time: 2.7150 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X