Ιωάννα Σαρρή: Έγκυος η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη [εικόνες]


Ιωάννα Σαρρή: Έγκυος η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη [εικόνες]

Τα στιγμιότυπα με το αποκαλυπτικό φόρεμα από την πρόσφατη εμφάνισή της στα Madame Figaro Awards.  

Την εμφάνισή της στο red carpet των 17ων βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022 έκανε η Ιωάννα Σαρρή, συνοδεύοντας τον σύντροφό της, Γιώργο Σαμπάνη ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση των προσκεκλημένων στην εκδήλωση. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestyle.com, η σύντροφος του τραγουδιστή είναι έγκυος στο πρώτο τους μωράκι και μάλιστα έχει ολοκληρώσει το πρώτο τρίμηνο της κύησής της.

Παρόλο που η ίδια επέλεξε ένα αρκετά αποκαλυπτικό glam φόρεμα, τα σημάδια της εγκυμοσύνης δεν είναι μέχρι στιγμής εμφανή στη σιλουέτα της, αν και αρκετοί ήταν οι ψίθυροι που έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη με αφορμή κάποιες αναρτήσεις της τη βραδιά των βραβείων.

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι του καλλιτέχνη “Άσε με να σε προσέχω” και η σχέση τους μετράει μερικούς μήνες. Δείτε στην πιο κάτω gallery στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε: 
 

Tags ιωαννα σαρρη, Γιώργος Σαμπάνης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, madame figaro γυναικες της χρονιας 2022


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0056 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0283 s // Total time: 0.0339 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X