Μιχάλης Χατζηγιάννης: "Πρόκειται για μία κατάφορη αδικία" [βίντεο]


Μιχάλης Χατζηγιάννης: "Πρόκειται για μία κατάφορη αδικία" [βίντεο]

Τι δήλωσε ο Κύπριος καλλιτέχνης στο “Πρωτοσέλιδο”  

Στο Πρωτοσέλιδο ως μέλος του συνδέσμου ΣΥ.ΚΑ.ΛΑ και Αξιογράφων φιλοξενήθηκε ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο Χατζηγιάννης μίλησε για το κούρεμα των καταθέσεων το 2013 με τον ίδιο να αναφέρει ότι δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος μπροστά σε αυτό που συμβαίνει.

"Πρόκειται για μια κατάφορη αδικία, πρωτοφανή στα ιστορικά γεγονότα και μια αδικία που δεν βλέπουμε ουσιαστική προσπάθεια εκ μέρους της πολιτείας η οποία πρέπει να βρίσκεται στην υπηρεσία του πολίτη και όχι απέναντι" ανέφερε.

Εξήγησε ότι είναι η πρώτη φορά που υπάρχει συμμαχία (μεταξύ ΣΥ.ΚΑ.ΛΑ και Αξιογράφων) τονίζοντας ότι αυτή η συμμαχία μπορεί να φέρει αποτελέσματα. "Είναι μια εξαιρετική συγκυρία γιατί οι διεκδικήσεις των δύο συνδέσμων είναι πανομοιότυπες. Αριθμητικά 35 χιλιάδες οικογένειές δημιουργούν ένα αριθμητικό καταλυτικό πυρήνα και διακηρύσσουμε. Το 2013 το κούρεμα θεωρήσαμε ότι ήταν το τέλος του κόσμου το οποίο διέλυσε εκ βάθρων την κοινωνία. Όμως από τότε σκεφτείτε πόσα σκάνδαλα ήρθαν στην επιφάνεια, ήταν μόνο η αρχή".

Συνέχισε λέγοντας ότι είναι απάνθρωπος ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκε η κοινωνία σε αυτούς τους ανθρώπους τάσσοντας τους πράγματα, "μια ξεκάθαρη κοροϊδία μπροστά στα μάτια μας. Η λέξη δέσμευση έχει χάσει το νόημα της".

Τόνισε ότι υπάρχει η διάθεση των υποψηφίων για να προσεγγίσουν το θέμα. "Η διαδικασία συνεχίζεται και αυτή τη φορά θέλουμε γραπτές διαβεβαιώσεις και καθαρές λύσεις όχι ερωτηματικά. Τα πάντα είναι θέμα εμπιστοσύνης γιατί υπάρχει ένα κοινωνικό συμβόλαιο στο οποίο τασσόμαστε όλοι ψηφίζοντας τον υποψήφιο με βάση των θέσεων του". Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: sigmalive.com 
 

Tags μιχαλης χατζηγιαννης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0066 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0321 s // Total time: 0.0386 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X