Άντρεα Κυριάκου: Το body shaming που βίωσε για τη γραμμή εγκυμοσύνης στην κοιλιά της


Άντρεα Κυριάκου: Το body shaming που βίωσε για τη γραμμή εγκυμοσύνης στην κοιλιά της

Η απάντησή της στα κακοπροαίρετα σχόλια.   

Τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Άντρεα Κυριάκου εν αναμονή του δεύτερου μωρού της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μερκή.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Μας έβαλε στο υπέροχο παιδικό δωμάτιο του γιου της στο νέο τους σπίτι [εικόνες]

Η εγκυμονούσα instagrammer που περιμένει κοριτσάκι, μοιράστηκε χθες στο timeline της στο instagram μία εικόνα ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα και crop top, η οποία ωστόσο δέχτηκε όπως φαίνεται αρνητικά σχόλια για το σώμα της και πιο συγκεκριμένα για τη γραμμή εγκυμοσύνης στην κοιλιά της.

Η ίδια αναδημοσιεύοντας την εν λόγω εικόνα σε story έγραψε: “Δεν θέλω να σας σοκάρω αλλά όταν γεννήσω αναμένεται να γίνει ακόμη πιο έντονη. Αν δεν σας φαίνεται φυσιολογική κάντε unfollow από τώρα”.

Κατόπιν, σχολιάζοντας σε δεύτερο story τα μηνύματα που έλαβε, έγραψε: “Είχα κάνει Q&A πριν λίγες μέρες όπου δέχτηκα ερωτήσεις για τη γραμμή και απάντησα με ευγένεια […] Όταν γίνεται μία τέτοιου είδους ερώτηση από μαμά είναι παράξενο και δημιουργεί ακόμη περισσότερες απορίες […] Όταν βιώνεις μία εγκυμοσύνη γνωρίζεις από πρώτο χέρι τις ανησυχίες μιας μαμάς και λογικά είσαι πιο ευαισθητοποιημένη. Το να ρωτάς αν κάτι είναι φυσιολογικό, το πιο πιθανόν η εγκυμονούσα να αγχωθεί αν είναι η πρώτη της εγκυμοσύνη ή να νιώσει άσχημα για το σώμα της”. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές απαντήσεις της instagrammer: 
 

Tags αντρεα κυριακου, διασημοι, εγκυος, εγκυμοσύνη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5943 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2996 s // Total time: 2.8938 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X