Κλέλια Γιασεμίδου – Πέτρος Αθανασίου: Έμαθαν το φύλο του μωρού τους! [βίντεο]


Κλέλια Γιασεμίδου – Πέτρος Αθανασίου: Έμαθαν το φύλο του μωρού τους! [βίντεο]

Βρεθήκαμε στο gender reveal πάρτι που οργάνωσαν!   

Τον πρώτο καρπό του έρωτά τους περιμένουν η Κλέλια Γιασεμίδου και ο Πέτρος Αθανασίου, οι οποίοι πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής, 9 Οκτωβρίου, το gender reveal πάρτι στο Ζύγι προκειμένου να μάθουν το φύλο του μωρού τους. 

Το ζευγάρι παρουσία φίλων και συγγενών έμαθε ότι περιμένει κοριτσάκι!

Η εγκυμονούσα instagrammer του νησιού επέλεξε ένα chic neutral φόρεμα διά χειρός Gregory Morfi, δώρο από τον σχεδιαστή. 

Η μητέρα της Κλέλιας, Χρυστάλλα Γιασεμίδου, ήταν η μοναδική που εδώ και μερικές εβδομάδες γνώριζε το φύλο του μωρού και ανέλαβε τα πάντα όσον αφορά στη διοργάνωση του gender reveal.Τις εντυπώσεις "έκλεψε" η μπαλονοσύνθεση στον χώρο σε γήινες αποχρώσεις που δημιούργησε το "Vrahimis Balloons Designs" ειδικά για την περίσταση. 

Η χαρά του ζευγαριού είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους με την ανυπομονησία τους να γνωρίσουν το μωράκι τους τον προσεχή Φεβρουάριο να είναι τεράστια. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο: 

 

@ilovestylecom10 It’s a girl! Petros and Klelia are gonna be parents of a baby girl #genderreveal #fyp #fy #ilovestylecom I Love You Baby (feat. Emilee) - Maynor MC


 

 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, πετρος αθανασιου, gender reveal, πάρτι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5568 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3264 s // Total time: 2.8832 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X