Σοφία Αλιμπέρτη: Η σκέψη που κάνει για επιστροφή στην τηλεόραση [βίντεο]


Σοφία Αλιμπέρτη: Η σκέψη που κάνει για επιστροφή στην τηλεόραση [βίντεο]

Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνισή της και οι αποκαλύψεις που έκανε. 

Μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη για χάρη της Σοφίας Αλιμπέρτη, επιφύλασσε η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή της “Πρωινό μας”, που προβάλει η εκπομπή της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, καθημερινά στις 14:00.

Το πρωί της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου, παρακολουθήσαμε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και συνέντευξη της Σοφίας Αλιμπέρτη, η οποία και μας ενθουσίασε, μιας και αποκάλυψε διάφορα για την ζωή της, καθώς τα τελευταία χρόνια η πρώην παρουσιάστρια, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την τηλεόρση - όπου μέσα από αυτήν την πρωτογνωρίσαμε - και να μείνει μόνιμα στο νησί της Πάρου. 

Όσο αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής της στα τηλεοπτικά δρώμενα, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής: “Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο”, με την Φαίη Σκορδά να την ρωτάει μετέπειτα αν θα ήθελε να κάνει ένα σήριαλ, κινηματογράφο, θέατρο, η εκπομπή, και την Σοφία Αλιμπέρτη να της απαντά, αιφνιδιάζοντάς την: “Θα μπορούσα να μην κάνω τίποτα από όλα αυτά, και να τα κάνει κάποιος άλλος για εμένα, και να είμαι εγώ από πίσω, αυτή είναι μια σκέψη με την οποία φλερτάρω. Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

 

Mετέπειτα μίλησε για την μόνιμη εγκατάσταση στην Πάρο, λέγοντας πως μένει εκεί τα τελευταία τρία χρόνια, μιας και της προσφέρει μια ζωή πιο ήρεμη από ότι όσο βρισκόταν στην Αθήνα, ενώ αποκάλυψε πως αυτό που την τρόμαζε ήταν να μην ήταν δημιουργική και έτσι πήρε την απόφαση να ανοίξει ένα μαγαζί. Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Σοφία Αλιμπέρτη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2759 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2454 s // Total time: 2.5213 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X