Angelina Jolie για Brad Pitt: “Προσπάθησε να πνίξει ένα παιδί”


Angelina Jolie για Brad Pitt: “Προσπάθησε να πνίξει ένα παιδί”

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας που δίνουν συνέχεια στη διαμάχη του πρώην ζευγαριού. 

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt συνεχίζεται, με την πρώτη να μην τα παρατάει και να παίζει όλα της τα "χαρτιά".

Η Τζολί επανήλθε με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της την Τρίτη, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του Pitt σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Με αφορμή μία δικαστική διαμάχη για το οινοποιείο, το οποίο ανήκε και στους δύο, οι δικηγόροι της Jolie δήλωσαν ότι οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του μεριδίου της επιχείρησης στον κ. Πιτ είχαν καταρρεύσει.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Brad Pitt ισχυρίζεται πως η Jolie πούλησε το μερίδιό της χωρίς να τον ενημερώσει, κατηγορώντας τη γι' αυτό.

Ωστόσο, η νομική ομάδα που εκπροσωπεί την ηθοποιό καταλογίζει στον Πιτ την αιτία που δεν μπορούσαν να τα βρουν με το οινοποιείο. Όπως είπαν, δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μία συμφωνία, γιατί την υποχρεώνει να υπογράψει «ένα σύμφωνο που θα της απαγόρευε να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον Πιτ» -η λεγόμενη Συμφωνία μη Αποκάλυψης.

Η αγωγή της Τζολί για την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ

Η κατάθεση της Jolie περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ. "Ο Pitt έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο" και "άρπαξε την Jolie από το κεφάλι και την κούνησε", αναγράφονται στην κατάθεση, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί. Σε ένα άλλο, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περεταίρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Pitt. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η αντίδραση του Pitt

Οι δικηγόροι του Brad Pitt δεν απάντησαν αμέσως στη σωρεία τηλεφωνημάτων και emails που δέχτηκαν, ώστε να δοθεί μία απάντηση σε όσα κατηγορείται.

Το 2016, ανώνυμα πηγές από το περιβάλλον του Pitt πήραν θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για την κακομεταχείριση των παιδιών του από τον ίδιο και ανέφεραν πως δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Πηγή: protothema.gr 

Photo Credits: EPA
 

Tags Angelina Jolie, Brad Pitt, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1149 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3260 s // Total time: 2.4409 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X