Νατάσα Θεοδωρίδου: "Επειδή παντρεύτηκα τον Φουστάνο πιστεύουν ότι κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πολλές ώρες" [βίντεο]


Νατάσα Θεοδωρίδου: "Επειδή παντρεύτηκα τον Φουστάνο πιστεύουν ότι κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πολλές ώρες" [βίντεο]

\"Οι κόρες μου μού γνωρίζουν τους έρωτες...αν δεν είναι ευτυχισμένες παίρνω τον νόμο στα χέρια μου\".

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου όπως είδαμε το πρωί της Τρίτης, 4 Οκτωβρίου. 

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια  με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων στην Αθήνα, αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις.

Διαβάστε ακόμα: Νατάσα Θεοδωρίδου για τις κόρες της: "Είμαστε τρεις γυναίκες με τρια διαφορετικά επίθετα" [βίντεο]

Αρχικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε τα εξής για τη σχέση που έχει με τις κόρες της: "Η κόρη μου είναι 28 χρονών, έκανε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο και συναντήθηκα με τον πρώην σύζυγό μου. Με τον πατέρα της ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου, γιατί όχι. Αν υπάρχει ένα φως επικοινωνίας, ναι. Πολιτισμός. Και με τον Αντρέα Φουστάνο εννοείται, το ίδιο καλή σχέση, πολύ καλή, είμαστε φίλοι, δυο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε.Οι κόρες μου μού γνωρίζουν τους έρωτες. Αν είναι καλά παιδιά τα πάμε καλά, αν δεν είναι ευτυχισμένες παίρνω τον νόμο στα χέρια μου".

Όσο για τις αισθητικές επεμβάσεις, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξομολογείται τα εξής: "Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Αντρέα θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. θεωρώ ότι είναι ανόητος". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Νατάσα Θεοδωρίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6274 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3627 s // Total time: 2.9901 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X