Πώς θα κάνω την ιδανική σχέση;


Πώς θα κάνω την ιδανική σχέση;

Η Τζιλ Δούκα, life coach σου λέει όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις  

Έχεις βαρεθεί να βγαίνεις ραντεβού και να αισθάνεσαι την ίδια απογοήτευση κάθε φορά; Μπορεί να έχεις βαρεθεί να χτίζεις σχέσεις που οδηγούν πάντα σε διαφορετικά… αδιέξοδα. Ή μπορεί να έχεις πολύ καιρό να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση. Ο πόνος είναι μεγάλος, σε νιώθω. Άλλωστε όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο.

Η αλήθεια είναι πως η ερωτική σχέση είναι η ανώτερη από όλες τις υπόλοιπες σχέσεις. Όσο ξεχωριστοί και επιτυχημένοι και αν είμαστε ή αν γίνουμε στα επαγγελματικά, στις φιλίες και στονκοινωνικό μας περίγυρο, πάντα κάτι θα λείπει και θα μας ενοχλεί αν δεν είμαστε ευτυχισμένοι και δε νιώθουμε ολοκληρωμένοι στην προσωπική μας σχέση.

Η ανωτερότητα της ερωτικής σχέσης υποδηλώνεται από το γεγονόςότι, για να προκύψει, απαιτεί μια τριπλή σύνδεση. Είναι η μόνη σχέση που προϋποθέτει τη σύνδεση του σώματος, του μυαλού και της ψυχής.

Επίσης είναι η μόνη σχέση η οποία, λόγω των δυνατών και άμεσωνσυναισθημάτων που αναπτύσσει, λειτουργεί σαν «καθρέφτης».Πάνω της οι δύο σύντροφοι θα «καθρεφτίσουν» ο ένας τον άλλο, ταπροτερήματα, τα ελαττώματα, τα χαρίσματα και τις ιδιοτροπίες τους,και αυτό την κάνει να είναι και το πλέον ταχύρρυθμο «μάθημα» στοσχολείο της ζωής.

Τέλος, η ερωτική σχέση είναι το μόνο αληθινό και πραγματικό«διαβατήριο» που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο και να μας οδηγήσει στην αληθινή, την πραγματική αγάπη.Μια αγάπη που μπορεί προσωρινά να ξεχάσαμε πως υφίσταται,να την απωλέσαμε στη διαδρομή μας ή απλώς όσα κάναμε έωςτώρα να μη στάθηκαν ικανά, να μην «έφταναν» να μας οδηγήσουνσε αυτήν.

Ένα, όμως, είναι το σίγουρο!.

Η Αληθινή Αγάπη Υπάρχει. Σε περιμένει να τη ζήσεις. Απλώς, επειδήείναι σπάνια και μοναδική, για να σου αποκαλυφθεί, χρειάζεται καιαπό εσένα να λειτουργήσεις σπάνια και μοναδικά και να ακολουθήσεις επιλογές και μονοπάτια που στην αρχή μπορεί να σε «ξεβολέψουν», αλλά στη συνέχεια θα σε γοητέψουν!

Απαραίτητα συστατικά, συνοδοιπόροι και πυλώνες που στηρίζουν το οικοδόμημά της, είναι ο θαυμασμός, ο σεβασμός, η εκτίμηση και η δημιουργικότητα.

Αυτές είναι και οι λέξεις-κλειδιά της αγάπης. Η αληθινή αγάπη λοιπόν δεν κρύβεται στα ροζ συννεφάκια, αλλάπροϋποθέτει ψυχική δουλειά από εμάς και τον σύντροφό μας,για να αποκαλυφθεί σαν ένα ακατέργαστο διαμάντι.
Βλέπεις λοιπόν πως όλα είναι δυνατόν να συμβούν και ότι μπορείς ναζήσεις το θαύμα, αρκεί ναπάρεις μια απόφαση. Την απόφαση να δεσμευτείς να ζήσεις την αληθινή αγάπη.

Είμαστε προγραμματισμένοι για το καλύτερο, να οδηγηθούμε προς τηβελτίωση και την ανάπτυξη. Χρειαζόμαστε νέες εμπειρίες, κέφι, χαράκαι ανατροφοδότηση στη ζωή μας. Και είναι πρωταρχική μας ανάγκηνα μοιραζόμαστε όλες αυτές τις εμπειρίες με τον άνθρωπό μας, τοταίρι μας. Σου αξίζει μια καταπληκτική ζωή γεμάτη συντροφικότητα, αγάπηκαι αφοσίωση. Σου αξίζει η Αληθινή Αγάπη. Το καταπληκτικό σεξ,το γέλιο, οι αγκαλιές, τα ρομαντικά δείπνα, οι εκδρομές με τονάνθρωπό σου σου αξίζουν. Και θα τα ζήσεις σύντομα αν εστιάσεις. Ανεστιάσεις στην απόφαση να γίνεις αυτός ο άνθρωπος που θα φέρειδίπλα του τον άνθρωπό του, το ταίρι του!

Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να το πετύχεις δουλεύοντας βήμα-βήμα με τον εαυτό σου, μέσα από έναν πλήρη οδηγό που θα σε φέρει κοντά στην αληθινή αγάπη και την ιδανική σχέση που ονειρεύεσαι; Βρες όλα όσα χρειάζεσαι στο best-seller μου Αγάπη Τώρα

Μοναδικό δώρο από την Τζιλ: Κάνε μια συνεδρία life coaching με έναν διαπιστευμένο lifecoach και δες τη ζωή σου να αλλάζει. Κλείσε τη συνεδρία σου εδώ:https://globalacademyofcoaching.com/el/one-on-one-sessions/

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill Douka

Instagram: @jilldouka

Website: www.globalacademyofcoaching.com 
 

 

 

Tags τζιλ δουκα, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0216 s // Total time: 0.0218 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X