Κατερίνα Στικούδη: Αυτά απολαμβάνει να κάνει μαζί με τους Σερίφηδές της [βίντεο]


Κατερίνα Στικούδη: Αυτά απολαμβάνει να κάνει μαζί με τους Σερίφηδές της [βίντεο]

Τι κάνει ο μικρός Βύρωνας και την \"τρελαίνει\";

Μια από τις καλύτερες και συνάμα πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, βιώνει το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Στικούδη.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, στη δημοσιογράφο, Έλενα Τσικκά, μίλησε για όλους και για όλα, μη παραλείποντας να κάνει αναφορά και στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Γιορτάζει 4 χρόνια έγγαμου βίου με τον σύζυγό της και συγκινεί [εικόνες]

Η Κατερίνα Στικούδη, συγκριμένα, ρωτήθηκε για το τι είναι αυτό που απολαμβάνει να κάνει μαζί με τους δυο -πλέον- Σερίφηδες της, τον σύζυγό της, Βαγγέλη και τον γιο τους Βύρωνα, με την ίδια να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά, η τραγουδίστρια δήλωσε τα εξής: “Μας αρέσει πάρα πολύ να κολυμπάμε, γιατί πηγαίνει κολυμβητήριο από πολύ μικρό μωρό, μόλις γεννήθηκε η τεσσάρων μηνών ξεκίνησε baby swimming. Είναι κάτι πολύ όμορφο, είναι μια δραστηριότητα που του αρέσει και του ίδιου πάρα πολύ. Μου αρέσει και εμένα. Θα μάθει από νωρίς να κολυμπάει, με κάνει και εμένα να νιώθω πιο σίγουρη και ήρεμη στη θάλασσα[…] Κάνουμε διάφορες δραστηριότητες, τραγουδάμε, γίνεται ένας χαμός. Τον βάζω και στο πιάνο, βάζει και τα χεράκια του πάνω και εγώ τρελαίνομαι”.Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

 

Special thanks to videographer: Maripel Photography

 

Tags κατερίνα στικούδη, γιος, διασημοι, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5021 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2343 s // Total time: 2.7363 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X