Νέα παιδικά παγωτά από τη Nestlé


Νέα παιδικά παγωτά από τη Nestlé

«Ο πιο παιχνιδιάρικος πειρασμός του καλοκαιριού!»

Το παγωτό ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη λιχουδιά των μικρών μας φίλων! Γι’ αυτό φέτος το καλοκαίρι έρχεται μια νέα σειρά παγωτών που θα τους συναρπάσει!

Μπορείτε να φανταστείτε τίποτα πιο δροσιστικό για το καυτό καλοκαίρι από το καρπούζι, ειδικά όταν αυτό μεταμφιέζεται σε γρανίτα; Το νέο PIRULO WATERMELON έρχεται για να μας κάνει να ξεχάσουμε τον καύσωνα! Λαχταριστή γεύση καρπούζι και «κουκούτσια» από κακάο συνδυασμένα σε ένα νέο παιχνιδιάρικο σχήμα προσφέρουν στα παιδιά μια απολαυστική φρουτένια εμπειρία!

Το LAKY BOY και το LAKY GIRL, οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών, ανανεώνονται! Στο LAKY BOY ο «Μπομπ Σφουγγαράκης» προσφέρει νέες περιπέτειες με τις πιο εντυπωσιακές αγορίστικες φιγούρες. Ενώ στο LAKY GIRL, η Hello Kitty μπαίνει στην κουζίνα και χαρίζει απίθανες φιγούρες με σχέδια μαγειρικής που θα λατρέψουν τα κορίτσια.

Το PIRULO JUNGLY, το παγωτό που πέρσι έκλεψε την παράσταση, φέτος έρχεται και σε πολυσυσκευασία 8 τεμαχίων για να προσφέρει ακόμη περισσότερη απόλαυση στους μικρούς πρωταγωνιστές του καλοκαιριού και στο σπίτι.

Τα νέα παγωτά της Nestlé είναι και σύμμαχοι των γονιών στις διατροφικές ανάγκες των παιδιών τους, καθώς περιέχουν ελάχιστες θερμίδες. Ενώ, τα LAKY BOY, LAKY GIRL, ΦΑΤΣΑ και NESQUIK SANDWICH με 70% γάλα, 30% λιγότερη ζάχαρη και τουλάχιστον 50% λιγότερα λιπαρά, σε σύγκριση με το μέσο όρο των υπόλοιπων ατομικών προϊόντων της γκάμας, αποτελούν μία επιλογή χαμηλή σε λιπαρά και πλούσια σε ασβέστιο ιδανική για τους μικρούς φίλους της παρέας μας!

Φέτος το καλοκαίρι, η απόλαυση συναντά το παιχνίδι με τις νέες γευστικές καινοτομίες της Nestlé.

Τα παγωτά Nestlé μπορείτε να τα βρείτε στα πράσινα ψυγεία και διατίθενται στην αγορά από την Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

Tags Nestle, παιδι, παγωτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5206 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3856 s // Total time: 2.9062 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X