Κλέλια Γιασεμίδου: Συναντήθηκε με την Chiara Ferragni στο Παρίσι [εικόνες]


Κλέλια Γιασεμίδου: Συναντήθηκε με την Chiara Ferragni στο Παρίσι [εικόνες]

Κύπριες fashionistas φωτογραφήθηκαν με διάσημα fashion girls του εξωτερικού.

Μια βραδιά γεμάτη μόδα και στυλ έζησαν γνωστά fashion girls του νησιού μας καθώς ήταν καλεσμένα σε event της Calzedonia με τίτλο “Calzedomania – A legs celebration”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, 26 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισίου ενώ το Ιταλικό brand με καλτσών, εσώρουχα και μαγιό με έδρα τη Βερόνα παρουσίασε για πρώτη φορά τη συλλογή του στο εξωτερικό, καθώς ήταν και το ντεμπούτο του σε Fashion Week.

Με hashtag “calzedoniamania” λοιπόν, είδαμε στο insta – feed μας την Κλέλια Γιασεμίδου, την Βάσω Πέτρου, την Νάσια Σιαηλά και την Χαριτίνη Ηλιάδη λαμπερές και glam ντυμένες, να ποζάρουν στο κόκκινο χαλί που απλώθηκε στο Palais Brongniart.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από τη βραδιά δεν απουσίαζαν γνωστά ονόματα της μόδας όπως η Chiara Ferragni, η Leonie Hanne, η Cindy Bruna, η Anna Dello Russo και άλλες πολλές με τις οποίες τα δικά μας fashion girls φωτογραφήθηκαν και μοιράστηκαν τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα accounts τους στο Instagram. Δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigaro.cy

Tags Chiara Ferragni, παρίσι, Κλέλια Γιασεμίδου, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5145 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3225 s // Total time: 2.8370 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X