'Εξαλλες στην εκπομπή της "Super Κατερίνα" η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα [βίντεο]


\"Δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι, πρέπει να υπάρχει σεβασμός\".

Το πρωί της Τετάρτης, 21 Σεπτεμβρίου, είδαμε να εμφανίζονται στην εκπομπή της “Super Κατερίνας”, η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα.

Οι δυο επώνυμες Κύπριες βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής, και συνομίλησαν με την Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της, σχετικά με την χθεσινή τους παρουσία και εμφάνιση μπροστά στους κριτές του Gntm, έπειτα από παρέμβαση των ιδίων, όπου θέλησαν να τις καλέσουν μέσα στο casting, διαγωνιζόμενης από το πρακτορείο μόδας τους.

Διαβάστε ακόμα: Γιώτα Κουφαλίδου: Η τηλεοπτική συνάντηση μετά από χρόνια με την Βίκυ Καγιά [βίντεο]

Συγκεκριμένα, τόσο η Γιώτα όσο και η Μύριαμ έδωσαν τη δικιά τους εξήγηση, για τα τεκτενόμενα που διαδραματίστηκαν μέσα στην αίθουσα του casting, με την Γιώτα Κουφαλίδου μεταξύ άλλων να αναφέρεται στη συμπεριφορά που είχαν από τους κριτές, και χαρακτηριστικά από την Σοφία Χατζηπαντελή, σχολιάζοντας: “Εγω αντιλαμβάνονται πως είναι τα reality, γιατί είμαι και στην τηλεόραση, πάρα πολλά χρόνια, οπότε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που παίχτηκε[…]Δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι, πρέπει να υπάρχει σεβασμός πάνω απ’ όλα. Η Μύριαμ έχει θυμώσει λίγο περισσότερο από εμένα”.

Με την Μύριαμ να προσθέτει πάνω σε μια ατάκα της Κύπριας κριτή, Σοφίας Χατζηπαντελή: "Δεν το ακούσαμε, το είδα εχθές το βράδυ, και έγινα έξω φρενών". Δείτε όλα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στον αέρα: 

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, γιωτα κουφαλιδου, Μύριαμ Γεροκώστα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2567 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3939 s // Total time: 2.6506 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X